Alimentele care îți taie pofta de dulce, noaptea. Toți românii trebuie să le consume ziua, până în ora 19

Alimentele care îți taie pofta de dulce, noaptea. Toți românii trebuie să le consume ziua, până în ora 19
Ce alimente îți taie pofta de dulce? 

Ce alimente te ajută să scapi de pofta de dulce? Gurmanzii care doresc să fie mai atenți la alimentație ar trebui să știe asta. Sunt câteva gustări pe care le poți mânca fără probleme până la orele 19:00.

Ce alimente îți taie pofta de dulce?

Oricât ai ține o dietă, pofticioșii au în minte exact momentul în care dorința de dulce strigă zdravăn din interiorul lor. Cu toate astea, sunt câteva trucuri care să-i facă să-și stăpânească dorințele culinare și fostele obiceiuri de a mânca noaptea tot felul de ciocolate, dulciuri, prăjituri sau chips-uri. Stările emoționale intervin și ele atunci când un om își schimbă din capul locului stilul alimentar.

Creierului îi ia între 10 și 15 minute până să proceseze informația că stomacul a primit necesarul de alimente de care are nevoie, așa că e perfect normal ca la finalul mesei să ai încă senzația de foame și să-ți mai pui în farfurie. Așteaptă 15 minute înainte de a-ți plasa a doua porție sub nas. Dacă foamea persistă, înseamnă că este vina preparatelor pe care le alegi de-a lungul zilei. Regândește un meniu luând în calcul sugestiile de mai jos! Există soluții eficiente care te vor ajuta rapid să reduci senzația de foame și să poți duce până la capăt o dietă.

 Iaurtul este indicat pentru o gustare de seară și te scapă de alte pofte
Iaurtul este indicat pentru o gustare de seară și te scapă de alte pofte

Sugestiile prețioase pe care trebuie să le iei în calcul

Gustarea de seară poate să fie un iaurt
Dacă ai poftă să mănânci ceva la ore târzii, mai ales dacă peste zi n-ai fost prea strălucit în privința numărului de mese, poți alege oricând un iaurt. Are efecte benefice pentru sănătate, ajută la refacerea florei intestinale, reglează digestia și conține și multe enzime și nutrienți care dau senzația de sațietate.

Prima masă trebuie să fie mai consistentă
O zicală veche veche spune: „Micul dejun mănâncă-l singur, prânzul împarte-l cu prietenii, iar cina dă-o dușmanilor”. Aceasta a fost și este de ajutor multor persoane care și-au început singuri diete făcute de ei, pentru propriul corp, pornind de la vorbele de mai sus. Adevărul nu e departe, pentru că prima masă a zilei este cea mai importantă, așa că trebuie să conțină tot ceea ce ai nevoie până la mijlocul zilei.

Nu uita de supe!
Supele sunt extraordinar de benefice, iar consumul suficient de lichide atenuează senzația de foame. Supele își au un rol foarte important în special la prânz. Pe lângă asta, vitaminele din legumele alese pentru preparat aduc un alt plus dietei și corpului tău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI