28 dec. 2023 | 00:42

Alexia şi Aris Eram, reacţie neaşteptată când au văzut că au pierdut marele premiu de la America Express, sezonul 6. „Asta este, în sufletul meu credeam că am câştigat”

Monden
Alexia şi Aris Eram, reacţie neaşteptată când au văzut că au pierdut marele premiu de la America Express, sezonul 6.
Alexia și Aris Eram

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt câștigătoarele America Express sezonul 6. Au luptat pentru marele premiu din răsputeri și au reușit să dovedească faptul că sunt puternice și ambițioase. Cum au reacţionat Alexia şi Aris Eram când au văzut că au pierdut în fața celor două. Nu s-ar fi așteptat la asta, credeau că au cea mai puternică echipă.

Alexia și Aris Eram, provocări uriașe în finala ”America Express”

Tensiunile au atins cote maxime în finala America Express, sezonul 6, mai ales pentru Alexia Eram. Aceasta nu și-a mai putut stăpânii nervii și a răbufnit în fața camerelor de filmat de mai multe ori. În tot acest timp, Aris a încercat să îşi calmeze sora.

După o zi foarte grea, Alexia a cedat. Cei doi fraţi au avut multe momente tensionate, dar şi mici ghinioane. Presiunea și competiția s-au resimțit din plâns, deşi concurenții au făcut tot ce au putut pentru a îndeplini probele cât mai rapid.

„Este un concurs de nebuni. Alexia se calma, apoi o lua de la capăt. Ziceai că are două personalităţi”, a povestit Aris.

Ghinionul fraţilor Eram a continuat, după ce au dat peste un şofer care s-a speriat de cei doi şi i-a dat jos din maşină. „Zici că era posedat. A plecat accelerând, portiera era deschisă. S-a speriat când a auzit că suntem din România, cred că a crezut că îl furăm”, a adăugat fiul Andreei Esca.

În cele din urmă, Alexia și Aris au reușit să găsească persoane de bună cuviință care i-au condus către destinații, pentru a ajunge la proba finală.

Parcurgerea ultimei probe nu a fost deloc ușoară, iar găsirea cheii care să deschidă cufărul de la Irina Fodor a fost cea mai mare provocare a finalei. Cei doi au reușit să găsească informații care să-i ajute să deschidă seiful, acolo aflându-se un ultim indiciu care să-i conducă la cheie.

În paralel cu încercările disperate ale fraților Eram, cea de-a doua echipă, formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru au menținut la cote înalte emoțiile telespectatorilor.

Astfel, ambele echipe, ajungând la un pas distanță de final, au pornit spre căutarea celui mai mare mural din oraș cu Maradona.

Reacțiile Alexiei după pierderea marelui trofeu

În urma unei finale captivante și extrem de competitive a emisiunii „America Express”, Alexia Eram și Aris au împărtășit sentimentele lor în legătură cu desfășurarea evenimentelor și victoria echipei concurente.

Cu sinceritate și generozitate, cei doi au recunoscut meritul adversarelor lor și au exprimat bucuria pentru experiența unică trăită în cadrul competiției.

Alexia, vorbind despre momentul final, a mărturisit că, în sufletul ei, credea că au câștigat. Totuși, la vederea fetelor în fața lor, și-a dat seama de rezultat. Ea a adăugat că i-a cerut lui Aris să îi dea mâna pentru a merge împreună, demonstrând solidaritate și respect reciproc în fața rezultatului.

„Când m-am uitat în fața mea le-am văzut pe fete și mi-am dat seama că am pierdut”, a spus Alexia, exprimându-și recunoașterea sportivă. I-am zis lui Aris să îmi dea mâna să mergem împreună.

Ştiam că o să fie o luptă strânsă, au ajuns ele primele. Asta este, le doresc să se bucure de această victorie. Ne bucurăm că am ajuns până aici”

Aris, la rândul său, a lăudat performanța fetelor, recunoscând meritul lor de a câștiga trofeul. În același timp, el a descris experiența „America Express” ca fiind incredibilă și unică în viața lui.

„Le-am luat pe fete în braţe, au fost super tari, bravo lor. Au tot meritul să câştige trofeul. A fost o experienţă incredibilă, nu am mai trăit aşa ceva niciodată. Totul a fost incredibil”, a adăugat Aris, subliniind cât de importantă a fost această aventură pentru el.

Declarațiile fraților Eram înainte de aflarea echipei câștigătoare

Alexia a descris „America Express” ca pe o „școală a vieții”, subliniind cât de mult a învățat pe parcursul competiției. Această experiență a fost nu doar despre provocările fizice și strategice ale cursei, ci și despre lecții valoroase de viață, cum ar fi adaptabilitatea, munca în echipă și reziliența în fața dificultăților.

Participarea Alexiei și a lui Aris în „America Express” a fost o călătorie plină de evoluție și descoperiri personale. Acesta nu a fost doar un test al abilităților lor fizice și mentale, ci și o oportunitate de a construi o relație mai profundă și de a învăța unul de la celălalt.

”Știam că alături de Aris o să fim o echipă bună, dar nu ştiam cum să ne înţelegem pentru că nu am stat atât de mult împreună niciodată, dar am ales bine. America Express este şcoala vieţii, am învăţat enorm de multe lucruri aici”, a transmis Alexia.

CITEȘTE ȘI: Laura Giurcanu şi Sânziana Negru au câştigat America Express, sezonul 6. Primele reacţii ale celor două: „O să luăm momentul ăsta cu noi toată viaţa”

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, primele calificate în finală

Cele trei echipe au avut parte și de o semifinală extrem de grea, fiind supuși unor provocări ce au testat întreaga gamă de abilități, de la calitățile de vânzători până la curajul necesar pentru a se aventura într-un zbor demonstrativ plin de adrenalină.

Această zi epuizantă a prevăzut și o mulțime de dificultăți la autostop, dat fiind că argentinienii nu prea acceptă călători străini în mașină, provocări de alergare pe străzi, înot și scufundări în căutarea cheilor. De asemenea, au avut de făcut și acrobații aeriene care induceau fiori.

Află și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat o avere doar din amulete la America Express. Mulți oameni trăiesc un an cu acești bani

Fiecare dintre echipe a avut momente în care a ocupat ultimul loc în cadrul diferitelor probe, determinându-i pe toți să aleagă câte o cutie ce conținea o amuletă. Au fost două cutii verzi și una roșie, iar fiecare echipă și-a ales cutia în funcție de propria inspirație.

Momentul de tensionare maximă a venit odată cu dezvăluirea conținutului cutiilor. Laura și Sânziana au fost primele care au aflat că s-au salvat, moment în care au izbucnit în plâns instantaneu. Au fost extrem de norocoase încă din semifinală, stare care a rămas și în finalul competiției.

Această zi plină de provocări intense și emoții a fost un test serios pentru cuplurile implicate în competiție. Cu toții au trăit momentele la intensitate maximă și au avut parte de experiențe la care nu se așteptau niciodată.

Giulia și Vlad Huidu, la un pas de marele premiu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost nevoiți să părăsească competiția „America Express – Drumul Soarelui” în episodul difuzat pe 26 decembrie. Chiar dacă au fost în pragul calificării pentru marea finală, cuplul a fost eliminat, iar acum în cursă au mai rămas doar două echipe care se bat pentru marele premiu.

Află și: Irina Fodor, concurentă la America Express în viitor?! “Nu contează! Efectiv dă dependență” VIDEO EXCLUSIV

Parcursul lor în cadrul competiției „America Express – Drumul Soarelui” s-a încheiat în mod neașteptat chiar înaintea marelui final. Alegerea unei cutii ce conținea obiectul de culoare roșie a dus la eliminarea lor, încheindu-și astfel participarea la emisiunea de pe Antena 1, după o serie de provocări dificile.

Cu lacrimi în ochi, Giulia Anghelescu a primit vestea despărțirii lor de experiența din „America Express,” sezonul 6. Cu toate acestea, artista a subliniat că ea și soțul ei se întorc acasă la copiii lor ca învingători și că această experiență i-a apropiat și mai mult.

„Asta înseamnă că noi nu mergem mai departe! Mergem mai departe la copiii noștri acasă. Am plâns, era normal să plâng, doar că nu erau lacrimi de tristețe, erau lacrimi de fericire și atât. Tot ce am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros decât premiul final, sincer!

Mult mai valoros pentru noi! Prin fața ochilor mei treceau momente din această aventură a noastră. Am trecut de multe fobii, acum pot să spun că nu mai am.

America Express este poate cea mai tare experiență prin care am trecut în viața noastră, a fost încă o experiență care ne-a demonstrat că împreună suntem extrem de puternici, că atât timp cât ne ținem de mână nimic nu este imposibil. A fost cea mai bună lecție de viață pe care puteam să o primim!”, a spus soția lui Vlad Huidu.

Cei doi spun că au învățat cea mai bună lecție de până acum: să lupte cu toate puterile. Au pășit plini de determinare în competiție și au plecat din ea cu fruntea sus, plini de mândrie pentru tot ce au realizat. Și-au întărit și mai tare relația și au demonstrat că pot trece peste orice situație, indiferent cât este de grea.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Ce e de așteptat de la noua întâlnire între Regele Charles și Prințul Harry
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro