Alexia Eram, ținta fanilor pe internet. Ce a pățit fata Andreei Esca

Alexia Eram, ținta fanilor pe internet. Ce a pățit fata Andreei Esca
Alexia Eram, criticată în mediul online de internauți

Alexia Eram a fost pusă la zid de unii dintre internauți.  Ce au avut de criticat cei de pe rețelele de socializare despre fiica Andreei Esca? Tânăra nu este des ținta cuvintelor acide. Ce a pățit iubita lui Mario Fresh?

Alexia Eram, ținta criticilor pe internet

Alexia Eram are doar 20 de ani, dar deja este un personaj bine cunoscut în lumea mondenă datorită mamei sale care este emblema trustului Pro TV. Tânăra a fost ținta mai multor comentarii răutăcioase pe Instagram după ce a publicat trei fotografii într-o ipostază care nu a flatat-o deloc, spun cei care o urmăresc în mediul online.

Aceasta a postat o serie de trei fotografii în care poartă un trening portocaliu, iar în imagini a fost surprinsă și cu spatele, moment pentru care a decis să atașeze un emoticon cu o piersică, amănunt ce scoate în evidență posteriorul ei. Părerile au fost împărțite în dreptul internauților.

Unii au apreciat non-conformismul pozelor, alții au avut multe de comentat la adresa posturii și pozițiilor în care s-a lăsat surprinsă. „Fotografia asta nu te flatează; Ne arăți fundul?; …penibil; Nu te prinde poza asta.. Arătați-vă **** că altceva nu știți; Non-conformismul se referă la alt gen de subtilități 😉. Homo sapiens-sapiens este și rațional, și înțelept. Preia modelul lui!; Vai de capul tău”, au fost câteva dintre comentariile negative.

În tabăra cealaltă se aflau românii care au complimentat-o din cale afară pe fiica celebrei prezentatoare de știri de la Pro TV: „Ești TOP 😍❤️👏🔥”.; Frumoasă; Ești superbă”, au fost doar câteva dintre mesajele pozitive.

  • Vezi pozele din Galeria FOTO

Regula sfântă din casa Andreei Esca

Cunoscuta jurnalistă a fost foarte trasparentă cu privire la amănunte din casa sa și la câteva reguli nescrise pe care și le-a propus să le pună în practică de când a devenit mamă. Aceasta a mărturisit că este foarte important ca micuții din orice familie să simtă că sunt iubiți.

„Pe vremea mea, nu exista nicio carte de parenting și niciun curs. Pur și simplu a fost așa la intuiție. Eu cred că cea mai importantă treabă într-o relație cu un copil și cu un alt om, de fapt, este să-l iubești. Mă refer la tot felul de iubire. Cred că dacă iubești oamenii îți ies lucrurile bine. Și să și transmiți asta. Să n-ai, nu știu, mândrie, ceva care să te facă să-ți reții sentimentele. Pe de altă parte, nu cred că trebuie să mergem nici în extrema în care să-i spui copilului în fiecare zi te iubesc. (…) Se uzează atât de tare, încât nu mai are nicio valoare adevărată. (…) Cred că e important să-i faci să simtă că îi iubești”
Andreea Esca (Sursa: podcast Mihai Petre)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI