Andreea Esca și Alexia Eram, poză de milioane. Cu ce superstar internațional au dat nas în nas

Andreea Esca și Alexia Eram, poză de milioane. Cu ce superstar internațional au dat nas în nas
Andreea Esca și Alexia Eram, fotografie cu un superstar internațional

Andreea Esca și Alexia Eram s-au fotografiat cu un superstar pe care mulți ar vrea să-l prindă într-o fotografie. Cu cine s-au surprins cele două vedete de la noi? Fanii au rămas uimiți de recenta postare a acestora de pe rețelele de socializare.

Andreea Esca și Alexia Eram, fotografie cu un superstar

Cele două personaje cunoscute în lumea publică se răsfață într-o mult așteptată vacanță de cinci stele tocmai în Dubai. Andreea și Alexia au avut parte de o surpriză de proporții atunci când au dat nas în nas tocmai cu nimeni altul decât Gerard Piqué.

Desigur că nu au scăpat ocazia să imortalizeze momentul și să-și facă o fotografie. Toată pregătirea pentru zilele de relaxare a stat pe umerii surorii lui Mario Fresh, care lucrează în hotelul în care sunt cazate cele două.

”Când ții cu Real, dar nu poți să-l refuzi pe Pique, daca vrea o poză 🤦‍♀️Aris, crezi că i-am spus cu cine țin? Nuuuu. I-am spus că tu ești fanul lui. Asta este pentru tine”, a scris Andreea Esca pe Instagram, în spirit de glumă, cu dedicație pentru fiul ei, Aris. 

Val de comentarii din partea internauților

Cum era de așteptat, poza a strârnit un val de comentarii la adresa înălțimii sportivului. Cei mai mulți dintre ei au subliniat din nou diferențele care există între el și celebra sa soție, Shakira.

”Nu pot să cred, atât de înalt este Pique? 😳 Mai ales ştiind că Shakira are doar vreo 1,50 metri, Nu ai cum așa ceva, ce norocoase, Cât de tare’‘, sunt doar câteva dintre comentariile transmise de prietenii virtuali ai Andreei Esca.

Vacanța de care se bucură acum tânăra Alexia este a doua în curs de două săptămâni. Recent, aceasta s-a întors din Maldive, acolo unde a petrecut ca la carte alături de două dintre cele mai cunoscute influencerițe de pe Instagram: Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

”Vreau să vă spun că am avut parte de o vacanță superbă, cu râsete, soare, apusuri de vis și experiențe de neuitat”, scria Alexia Eram pe Instagram, la întoarcerea din Maldive.

Emoții pentru știristă la prima ei ieșire din țară din timpul pandemiei

„Eu cred că am curaj să testez cum e vacanța în această perioadă, și pentru că mai am destui anticorpi (conform rezultatelor testelor pe care le-am tot făcut)! Cu toate acestea, mi-e frică să ies din țară. Mă gândesc că nu știm în continuare foarte multe despre boala asta. Sunt gata însă să-mi iau toate măsurile de precauție, să îmi înving frică și să povestesc despre cum arată o vacanță, în ianuarie 2021”
Andreea Esca

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI