Alexia Eram a pozat incitant în costum de baie. Imaginile VIDEO sunt senzaționale!

Alexia Eram a pozat incitant în costum de baie. Imaginile VIDEO sunt senzaționale!
Cum arată Alexia Eram în costum de baie

Alexia Eram și-a surprins din nou fanii cu o serie de poze incitante. Celebra fiică a Andreei Esca nu s-a sfiit să-și dezgolească trupul bine lucrat la sală. Tânăra în vârstă de 21 de ani le-a arătat internauților cât de mult a muncit pe timpul anului la corpul său și ce înseamnă ambiția și disciplina, dar mai ales darurile de la Mama Natură. Iată mai multe cadre cu celebra Alexia Eram.

Alexia Eram, imagini video excepționale în costum de baie

Alexia Eram este fiica de 21 de ani a cunoscutei prezentatoare de știri. Tânăra este pe val și și-a găsit deja drumul în viață. Aceasta deține un apartament în centrul Bucureștiului și are o comunitate uriașă pe Instagram, iar lucrurile pe plan amoros îi merg și ele bine.

Recent, șatena le-a arătat internauților forma sa fizică și rezultatul multelor ore petrecute la sala de sport. Tânăra are activități specifice vârstei sale. Mai exact, ei îi plac plimbările, excursiile, vacanțele și adoră să vadă lucruri noi.

De asemenea, bugetul de care dispune o ajută să aleagă și destinații luxoase, așa că nu trebuie să își facă nicio grijă nici din acest punct de vedere. Pe de altă parte, ea este o tânără responsabilă și își continuă studiile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Tânăra nu este singura din familie care iubește sportul

Recent, cea din urmă a distribuit un clip video în care apare purtând diferite costume de baie. Fiecare din ele arată fantastic și cu siguranță multe dintre domnișoarele care o urmăresc au întrebat-o intens despre ele. Fata le-a oferit fanilor detalii și despre ce mănâncă.

 ”Somon cu pâine prăjită și castravete. Eu țin un regim, nu că aș vrea foarte mult să slăbesc, dar vreau să mă mențin. Da, mai vreau să slăbesc 3 kilograme. Mi-a dat o nutriționistă un regim care este excelent și chiar mi s-a potrivit de minune”, a spus Alexia Eram într-un vlog.

,,Nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă”

Alexia nu este însă singura împătimită a sportului din familie. Știrista Andreea Esca se antrenează din greu la sală pentru a ține kilogramele în plus la distanță.

Jurnalista este foarte atentă la produsele pe care le consumă și mărturisește că totuși rămâne o fire pofticioasă, așa că poate refuza cu greu dulciurile.  Vedeta și-a împărtășit și ea secretul.

„De exemplu, nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel. Care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi.

În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.”, a explicat Andreea Esca pentru click.ro