Alexandru Cumpănașu a cheltuit o avere în campania electorală. De unde a avut atâția bani

De unde a avut bani Alexandru Cumpănașu pentru campania sa electorală?

Cumpănașu ori a fost strâns la buzunar o lungă perioadă…ori a găsit peștișorul de aur. Câți bani a cheltuit Alexandru Cumpănașu pentru campania sa electorală și de unde a făcut rost de o asemenea sumă?

De unde a avut Alexandru Cumpănașu bani pentru campania electorală?

Informațiile oferite tocmai de Alexandru Cumpănașu arată că a folosit nu mai puțin de 300.000 de euro pentru campania electorală. Cei care l-au votat pare că nu și-au pus prea multe întrebări despre acesta, dar majoritatea românilor se întreabă totuși cum a făcut rost de averea pe care a dat-o pe campania care ar fi trebuit să-i aducă succesul. Explicațiile acestuia au fost că toți banii au reprezentat toate economiile familiei.

„Eu nu am cum să ies decât ca un învingător din această bătălie cât timp candidatul pe care dumneavoastră l-ați avut a fost candidatul dumneavoastră. N-a fost candidatul unui partid. Am intrat în bătălia aceasta cu niște bani puși deoparte, sunt banii mei. Sunt 300.000 euro și în seara asta pot să vă spun lucrul acesta. Am investit 300.000 euro în campania aceasta”
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a cheltuit o avere pentru campania electorală. De unde a avut banii?
Alexandru Cumpănașu a cheltuit o avere pentru campania electorală. De unde a avut banii?

„Nu am primit un leu”

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a menționat că a investit foarte mult în campanie: în broșuri, deplăsări, investigații. Mai mult decât atât, a insistat pe faptul că a cheltuit toate ecomomiile familiei pentru șansa sa de a deveni președintele României, mai apoi a spus că nu dorește să se victimizeze și că acest lucru nu are nicio importanță.

” Nu am primit un leu, decât ce am strâns de la o parte dintre dumneavoastră care ați trimis acele contribuții, fiecare cât a putut – 50, 100 de euro – s-au strâns undeva în jur de 15.000 euro în total”
Alexandru Cumpănașu, declarații dintr-un live de pe Facebook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI