S-a încheiat primul tur al alegerilor prezidențiale. Cum a reacționat Alexandru Cumpănașu, când a văzut procentul din sondaje

S-a încheiat primul tur al alegerilor prezidențiale. Cum a reacționat Alexandru Cumpănașu, când a văzut procentul din sondaje

Candidatul independent înscris în cursa electorală a avut o primă reacție, odată cu încheierea primului tur al scrutinului. Alegerile din 10 noiembrie 2019 au mobilizat milioane de români, care au mers la secțiile de vot pentru a-și exercita acest drept. Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj, după ce a văzut ce procent a obiținut, la prezidențiale.

Cum a reacționat Alexandru Cumpănașu, când a văzut procentul din sondaje

”Rezultatul îl decid laboratoarele sistemului cu care luptăm NOI, pentru a-l cita pe actualul președinte când candida în 2014?. Un luptător însă nu cedează❗️Ar fi însemnat să nu avem eroi în neamul românesc. Le mulțumesc mult celor care m-au votat, iar pentru restul le spun atât: CÂND SISTEMUL VĂ VA CĂLCA ÎN PICIOARE FAMILIA SAU DREPTURILE, să nu uitați că ați avut o șansă! Eu voi fi aici și pentru dumneavoastră, dar cu mult mai puțină putere! Îmi iubesc poporul! Și iubesc mult de tot CUMPANAȘII! ❤️”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

S-a încheiat primul tur al alegerilor prezidențiale. Cum a reacționat Alexandru Cumpănașu, când a văzut procentul din sondaje
Alexandru Cumpănașu a mers la vot alături de părinții Alexandrei Măceșanu

Primul tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat, iar secțiile de votare au fost închise la 21:00. Datele unui exit poll arătau la ora 17:00, în după-amiaza de duminică, faptul că Alexandru Cumpănașu a fost votat de către 2% dintre români. Acesta a mers să voteze alături de părinții Alexandrei Măceșanu, într-o secție amenajată în Dobrosloveni, din judeţul Olt, dar și împreună cu soția sa. Candidatul independent la prezidențiale ar putea avea cheltuielile de campanie decontate, dacă odată cu rezultatele oficiale se va constata că a întrunit un minim de procentaj electoral de 3%.

Totodată, vineri, cu doar câteva zile înainte de alegeri, Alexandru Cumpănașu a anunțat că Luiza Melencu trăiește, fiind una dintre tinerele pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis. Vestea a fost una care i-a făcut pe mulți să-l critice pe unchiul Alexandrei Măceșanu, mai ales că ancheta autorităților române în cumplitul caz Caracal încă este în plină desfășurare.

Ce le-a transmis Alexandru Cumpănașu românilor, după ce a votat

„Am votat pentru o Românie în care să nu mai trebuiască să ne fie frică să ne ducem copiii la şcoală, pentru o România în care să nu ne fie frică de faptul că autorităţile ascund adevăruri sau că nu află la timp ceea ce trebuie să afle, pentru o Românie în care românii să se simtă pe ei în siguranţă şi familiile lor, pentru o Românie din care mafia să dispară, pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea, pentru o Românie cu viziune pentru viitor”, a transmis Alexandru Cumpănaşu, după ce a mers la vot, duminică, potrivit știrileprotv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI