Cazul Caracal îl poate costa scump pe Alexandru Cumpănașu. Două plângeri penale pe numele lui, după alegeri

Plângeri penale pe numele luI Alexandru Cumpănașu la Parchetul General, după alegeri

E foame de dreptate! Cazul Caracal nu și-a găsit rezolvare și, cel mai probabil, va mai dura o bună bucată de vreme până se va cunoaște firul exact al evenimentelor. Cu toate astea, se caută vinovați, mai ales cei care au încercat să se ridice pe baza unei tragedii de un asemenea impact. Cumpănașu este acum tras la răspundere pentru felul în care s-a folosit de cazul Caracal pentru a-și putea îmbunătăți imaginea în plină campanie electorală.

Plângeri pe numele lui Alexandru Cumpănașu la Parchetul General

Alexandru Cumpănașu are acum două plângeri penale pe numele lui la Parchetul General. Din păcate pentru el, Alexandru Cumpănașu a reușit să păcălească prea puțini oameni care să-i acorde numărul de voturi necesare pentru a putea intra în turul doi la alegerilor prezidențiale. A fost demonstrat pentru a doua oară că Alexandru Cumpănașu a mințit de la început poporul cu televizorul, din nefericire, strategia sa a avut cam multe petice. După ce a devenit cunoscut în toată țara drept unchiul Alexandrei Măceșanu, deși erau rude mult mai îndepărtate, s-a folosit de drama familiei Luizei Melencu pentru a crește simpatia în rândul românilor.

Aseară, în cadrul emisiunii Acces Direct, s-a dezvoltat scandalul ultimelor imagini cu Luiza Melencu. Viorel Cataramă l-a acuzat vehement că s-a folosit de drama familiei pentru a putea înduioșa inimile românilor, unii mai creduli decât alții, astfel pentru a putea fi votat în masă, după cum spera acesta. Din păcate, minciuna a avut picioare foarte scurte, s-a aflat originea filmulețului, data la care a fost făcut și dat mai departe, dar și în ce scopuri a fost folosit. Larimile vărsate de acesta, mai ales în timpul live-urilor din mediul online, nu au fost crezut de prea mulți, iar afirmațiile sale și alte griji declarate sus și tare nici atât.

Plângeri pe numele lui Alexandru Cumpănașu la Parchetul General
Plângeri pe numele lui Alexandru Cumpănașu la Parchetul General

Cine a depus plângere?

Omul de afaceri Remus Rădoi a depus azi plângere pe numele fostului candidat la alegerile prezidențiale pentru că a postat un videoclip în care anunța că a găsit-o pe Luiza Melencu în Italia, dar și pentru posibile fraude cu fonduri europene.

„Am venit pentru a depune o plângere cu privire la fapte ce ar fi putut fi săvârșite de acest domn care s-a folosit de drama familiei Melencu pentru a câștiga capital electoral. Și cu privire la fapte de fraude cu fonduri europene pentru broșura de 15 pagini pe care a editat-o și din care s-au încasat peste 8 miliarde de lei”
Remus Rădoi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI