Alexandru Arșinel trece prin momente grele. S-a operat la ochi

Alexandru Arșinel trece prin momente grele. S-a operat la ochi
Alexandru Arsinel are probleme de sanatate

Alexandru Arșinel trece prin momente grele din nou. Actorul a ajuns din nou pe mâna medicilor, având nevoie de o operație la ochi. Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu 7 ani printr-un greu transplant de rinichi.

Alexandru Arșinel, de urgență pe masa de operație. Are nevoie de o intervenție grea la ochi

Alexandru Arșinel are din nou probleme medicale. Celebrul actor a ajuns pe mâna medicilor după ce a necesitat o intervenție chirurgicală la ochi. Odată cu înaintarea în vârstă, celebrul actor a ajuns de mai multe ori pe masa de operație. De data aceasta, Alexandru Arșinel s-a prezentat din nou la spital, acolo unde a suferit o intervenție complicată la ochi.

Alexandr Arsinel si Stela Popescu, cuplul perfect pe scena
Alexandr Arsinel si Stela Popescu, cuplul perfect pe scena

Alexandru Arșinel, probleme medicale tot mai dese

În ultima perioadă Alexandru Arșinel trece prin momente cumplite, asta după ce a fost supus mai multor intervenții chirurgicale destul de complicate.

Problemele medicale parcă se țin lanț de Alexandru Arșinel, iar în urmă cu puțin timp timp, potrivit RomâniaTV, celebrul actor a ajuns din nou pe mâna medicului, de data aceasta pentru o intervenție chirurgicală la ochi.

Alexandru Arșinel, operat de Monica Pop

Alexandru Arșinel a fost operat chiar de managerul general al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, Monica Pop.

Actorul  a trecut prin momente foarte grele și în urmă cu mai mulți ani, atunci când doctorii i-au spus că de urgență trebuie să facă un transplant de rinichi.

Spre norocul lui, Alexandru Arșinel a găsit rinichi în aceiași zi când a fost trecut pe lista de transplant

Alexandru Arșinel s-a prezentat și s-a înscris pe lista de așteptare, iar norocul i-a surâs repede. Exact în aceeași zi a fost și programat pentru intervenția complicată de transplant. Actorul a fost operat cu succes atunci, însă iată că acum trece din nou prin momente grele.

„Am avut sansa ca in urma cu cateva saptamani sa ies de sub mana profesorului Lucan, restabilit cu analizele aproape de ceea ce inseamna normal. Acasa, am avut o perioada buna, pana cand am luat contact cu aceste comentarii care mi-au produs un soc psihic.

Analizele lui Alexandru Arșinel nu erau bune deloc

Eu faceam analizele la spitalul Davila si faptul ca au sarit (rezultatul analizelor – n.red.) deodata de la jumatate in plus i-a determinat sa ma trimita de urgenta la Cluj si astazi sunt pus la punct cu analizele.

Acum ar urma si un consult general. Am facut un control cardiac, unul de metabolism. Domnul profesor s-a adresat unor specialisti din Italia si Germania, sa vina sa imi faca si o analiza legata de efectul psihic pe care un astfel de transplant poate sa il aiba si sa vada ce masuri de alinare se pot efectua”, spunea în 2013 Alexandru Arșinel.