Alexandru Arșinel, reacție în lacrimi după operațiile la inimă. Ce a spus marele actor

Alexandru Arșinel, reacție în lacrimi după operațiile la inimă. Ce a spus marele actor
Alexandru Arșinel, reacție după operațiile suferite. Cum se simte acum celebrul actor?

Alexandru Arșinel a oferit primul interviu după operațiile suferite. Cum se simte celebrul actor și cum este perioada de recuperare? Acesta a fost nevoit să fie mai retras din privirile fanilor din cauza problemelor de sănătate.

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel?

Alexandru Arșinel a suferit o intervenție pe cord de curând, iar la câteva zile de la externare a acceptat să ofere un interviu pentru Teo Show. Fanii acestuia sunt alături de el în momentele grele pe care le traversează și așteaptă ca el să se reîntoarcă pe scenă pentru a-i încânta cu talentul său.

Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile când a venit vorba de dorul față de public și scenă. Din fericire, el a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, dar acum se află într-o perioadă de recuperare și trebuie să fie atent la orice detaliu pentru a-și reveni mai rapid.

„Avem medici buni”

Chiar cel din urmă a mărturisit cu durere că situația în care se află l-a împins să fie mai retras. Cu toate astea, de câteva zile a ieșit din vizorul meidicilor și încearcă să-și reintre în programul normal.

„Condițiile din ultimii ani m-au determinat să stau puțin mai retras de o afișare mai puțin sănătoasă. De câteva zile m-am eliberat și încerc să îmi reintru în ritmul meu de muncă. M-am înțeles bine cu dl. director Vasile Muraru.

Din punct de vedere al interpretării medicale am avut norocul să cunosc o echipă de medici condusă de doctorul Dorobanțu, care m-a și operat acum câteva zile pe cord. Deci am avut o operație pe cord și sper că vorbind la câteva zile demonstrează că avem medici buni”, a declarat Alexandru Arșinel.

„Trebuie să treacă o perioadă să mă reacomodez cu viața”

Actorul a subliniat că a fost o perioadă grea și că a avut noroc și de această dată. Bărbatul trebuie să se obișnuiască acum din nou cu viața și cu atmosfera, iar acum se gândește să își reia proiectele de unde au rămas. Deși mulți se așteptau ca acesta să se retragă din cauza vârstei, Arșinel nici că se gândește la așa ceva și dorește să stea în atenția fanilor.

„Perioada a fost grea pentru că la operații pe cord nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că de data asta am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare.

Trebuie să treacă o perioadă să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera. În orice caz să mă reîntâlnesc cu directorul Vasile Muraru să punem la punct tot proiectul”, a mai detaliat artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI