Alexandru Arșinel, externat din spital. De ce chinul lui nu se termina aici EXCLUSIV

Alexandru Arșinel, externat din spital. De ce chinul lui nu se termina aici EXCLUSIV
Ce i-au spus medicii ca trebuie sa faca

Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Artistul a avut mai multe probleme de sănătate care l-au deranjat în ultimul timp. Acum, marele actor se întoarce acasă, dar nu scapă de chin.

Alexandru Arșinel va fi externat din spital. Ce i-au spus medicii

Alexandru Arșinel a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că a fost externat din spital. Ieri, artistul a suferit o intervenție în cadrul căreia i s-a montat un stent pentru puls.

Chiar dacă astăzi a primit o veste bună, artistul trebuie să se întoarcă în spital duminică, pentru operația pe inimă pe care urmează să o sufere.

„Azi mi au dar drumul acasa dupa intervenția de ieri cand mi s a montat un stent pentru puls. Duminică ma întorc în spital pentru operația pe inima”, ne-a mărturisit actorul Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Arșinel: „Probabil că Stela mă caută”

Actorul a fost internat la spitalul Monza din București, pentru că are câteva probleme de sănătate mai vechi. În plus, el se confruntă și cu efectele covid-19, care a lăsat câteva urme în organismul său.

Alexandru Arsinel are 82 de ani și a decis să meargă la spital pentru o intervenție la inimă.

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales «Monza», fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, spune Alexandru Arșinel.

El și-a exprimat regretul față de faptul că starea de sănătate nu îi permite să facă ceva în memoria Stelei Popescu, pe 24 noiembrie, când se împlinesc patru ani de la moartea sa.

“Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege.

Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”,a declarat Alexandru Arșinel pentru Impact.ro.

Actorul a declarat cu două zile în urmă că va rămâne internat câteva săptămâni. Cu toate acestea, medicii au decis să îl trimită acasă pentru câteva zile, până duminică, atunci când va avea loc intervenția la inimă.

Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea.

Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, a mai spus Alexandru Arșinel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI