Alexandru Arșinel, internat din nou. Are probleme grave cu inima, ce spun medicii (exclusiv)

Alexandru Arșinel, internat din nou. Are probleme grave cu inima, ce spun medicii (exclusiv)
Alexandru Arșinel din nou în spital

Celebrul actor și fost director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel, trece prin momente grele în aceste zile. Este internat la spitalul „Monza” din Capitală, unde, se pare, că va sta internat cel puțin o perioadă de timp, în urma unor complicații de sănătate.

Alexandru Arșinel din nou în spital

Ajuns la 82 de ani, celebrul actor Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe patul de spital. Conform redacței Impact, actorul este internat la spitalul „Monza” din București, recunoscut pentru intervențiile chirirugicale cardiovasculare. Se pare că celebrul actor are ceva probeme grave de sănătate și a fost necesară internarea acestuia și ținerea sa sub supravegherea de specialitate.

Anul 2021 nu a fost un an ușor pentru actorul de 82 de ani, după ce fusese depistat pozitiv cu noul virus. Alexandru Arșinel, care i-a fost aproape o viață partener de scenă regretatei Stela Popescu, se pregătea să comemoreze pe 23 noiembrie patru ani de la dispariția acesteia, lucru care acum este imposibil, având în vedere internarea de urgență.

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege.

Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, declară Alexandru Arșinel pentru Impact.ro

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală”

Internarea la spitalul „Monza” a fost confirmată chiar de celebrul Alexandru Arșinel redacției Impact, actorul declarând că are probleme și complicații la inimă. Conform celor spuse de acesta, există varianta unei intervenții chirurgicale, ca urmare a complicațiilor survenite.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta.

Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat Arșinel pentru impact.ro.

Alexandru Arșinel absent de pe scenă până în 2022

Dacă va fi necesară o intervenție chirurgicală la nivelul inimii, mai mult ca sigur Alexandru Arșinel nu va mai putea fi văzut pe scena teatrului „Constatin Tănase” pentru o bună perioadă de timp, cel puțin până în februarie anul viitor, după cum spue chiar actorul. În această perioadă, deși nu mai deține funcția de director al teatrului, Alexandru Arșinel este parte integrantă din câteva spectacole care se joacă aici.

”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea.

Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, mai spune Alexandru Arșinel.

Celebrul actor nu ar fi la prima intervenție chirurgicală mai complicată, având în vedere că în 2013 a avut nevoie de un transplant urgent de rinichi.