Alexandru Arșinel, din nou la spital. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor. Bogdan, fiul artistului, îi este alături

Alexandru Arșinel, din nou la spital. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor. Bogdan, fiul artistului, îi este alături
Alexandru Arsinel, 83 de ani, probleme de sanatate

Alexandru Arșinel, din nou la spital. După ce a fost ținut la azil un timp, după care a fost dus din nou acasă, Alexandru Arșinel are din nou probleme de sănătate aflându-se în aceste momente în mâinile medicilor. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor, care îl are aproape pe fiul lui, Bogdan, vedeți în rândurile de mai jos.

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Alături de marele actor se află fiul lui, Bogdan

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor, întrucât starea sa de sănătate s-ar fi deteriorat din nou. Cunoscutul actor în vârstă de 83 de ani se află în aceste momente la spital, iar alături de el se află Bogdan Arșinel, fiul cunoscutului actor.

Ultimul timp a adus multe probleme pentru Alexandru Arșinel, care s-a confruntat cu frecvente probleme de sănătate. Îndrăgitul actor a ajuns de mai multe ori la spital după ce starea sa a început să se deterioreze și se pare că lucrurile nu s-au liniștit pentru el.

Fiul lui Alexandru Arșinel, Bogdan, surprins pe holul spitalului în care tatăl său este internat

Astfel, Bogdan Arșinel a fost văzut în timp ce stătea pe un scaun, așteptând. Deocamdată, nu se cunosc informații cu privire la starea de sănătate a actorului și rămâne de văzut dacă familia va alege să anunțe public ceea ce se întâmplă cu marele actor.

Pe 18 august, Alexandru Arșinel ar fi fost internat de urgență la Terapie Intensivă, pe secția de urologie la Institutul clinic Fundeni din Capitală. La acel moment, în presă s- scris că starea de sănătate a actorului s-ar fi agravat.

Alexandru Arșinel a fost internat și într-un azil de bătrâni

În plus, la acel timp se spunea că Alexandru Arșinel s-ar fi confruntat cu o infecție nosocomială. De asemenea, în urmă cu ceva timp, actorul a fost internat într-un cămin de bătrâni, în apropiere de București.

Acolo sunt tratate persoanele care se confruntă cu probleme locomotorii, iar acesta ar fi fost nevoit să meargă pentru că nu ar mai fi putut să se deplaseze.

Alexandru Arșinel a suferit în trecut un transplant de rinichi

Celălalt fiul al lui Alexandru Arșinel, Cristian, susținea în urmă cu aproximativ o lună că tatăl lui este bine, iar familia a cerut să fie lăsată în pace.

Alexandru Arșinel a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor în trecut. Celebrul actor a fost supus unui transplant de rinichi și o intervenție chirurgicală pe inimă, în urmă cu mai mulți ani.