20 aug. 2021 | 15:45

Zanni, din nou pe mâinile medicilor. Ce probleme noi de sănătate are câștigătorul Survivor România

Monden
Zanni, din nou pe mâinile medicilor. Ce probleme noi de sănătate are câștigătorul Survivor România
Zanni a ajuns din nou pe mainile medicilor

Problemele par să se țină de capul lui Zanni. Deși a câștigat sezonul al doilea din Survivor România și a reușit să își cumpere casa la care a visat întotdeauna, trapperul se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Ce a pățit, de fapt, fostul Faimos.

Motivul pentru care Zanni a ajuns iar la spital

Zanni a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. Câștigătorul Survivor România 2021 a ajuns la spital pentru o nouă serie de analize. După jumătate de an petrecută în jungla dominicană, Zanni s-a confruntat cu diverse probleme.

De la accidentările pe traseu la mușcăturile de păianjen, artistul a îndurat cele mai grele condiții de supraviețuire pentru a demonstra că poate ieși victorios din competiție.

După ce s-a întors înapoi în țară, Zanni le-a arătat prietenilor săi virtuali că una dintre mușcături i-a provocat o infecție în tot corpul, motiv pentru care Faimosul a mers de urgență la medic.

Recent, Zanni a distribuit două imagini din cabinetul doctorului unde și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că se află pe mâini bune și este în proces de recuperare, lucru care i-a liniștit pe fanii protejatului lui Alex Velea.

Zanni, adevărul despre certurile sale cu Elena Marin de la Survivor România

Deși a acuzat-o pe Elena Marin de foarte multe ori că ar fi o persoană falsă și care pretinde că este ceea ce nu o reprezintă, trapperul a mărturisit, într-un final, că și el a ales să poarte o mască, în anumite situații, atunci când a fost vorba să interacționeze cu fosta lui coechipieră.

„Sunt momente in care vreau sa-mi ascund emotiile, sentimentele, gandurile, pentru ca nu e lume pregatita sa inteleaga exact orice gandesti. Nu toata lumea intelege, nu toata lumea digera.

Doar pentru ca eu sunt mai explicit si mai aspru si mai sincer, s-ar putea sa fiu judecat. Sunt momente in care chiar ar trebui sa fiu si eu profesionist, sa ma mai abtin si poate-mi pun o masca ca-s ok, cand de fapt nu sunt ok.

Erau momente in care o mai lasam la pace cu Elena, desi mie-mi venea sa vomit cand vorbea…pur si simplu, incercam sa nu reactionez si purtam o masca. Gen paream ca sunt ok, dar nu eram ok”, a declarat Zanni, câștigătorul sezonului 2 Survivor România, acum ceva timp.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Minunile înfăptuite de Sfânta Parascheva. Mărturiile oamenilor vindecați de boli
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Decizie UE pentru România. Trebuie să aplicăm până la 31 decembrie 2025. Ordinul s-a dat chiar azi
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
Diana Șoșoacă riscă ÎNCHISOARE de până la 3 ANI! Anchetă fără PRECEDENT la PARCHETUL GENERAL
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro