Alexandra Ungureanu, umilită la Asia Express. Ce a pățit în Turcia câștigătoarea Bravo, ai stil!

Alexandra Ungureanu, umilită la Asia Express. Ce a pățit în Turcia câștigătoarea Bravo, ai stil!
Alexandra Ungureanu, umilită la Asia Express

Alexandra Ungureanu trăiește momente incredibile la Asia Express. Cântăreața are parte de clipe la extreme în cadrul celei mai impresionante experiențe din viața sa. Cum a fost umilită fostă concurentă de la Bravo, ai stil?

Alexanda Ungureanu, umilită la Asia Express. Ce a pățit cântăreața?

Asia Express a dat start unui nou sezon plin de provocări și experiențe unice pentru vedetele care au acceptat să facă parte din proiect. Alexandra Ungureanu a făcut primele declarații după participarea la emisiune alături de mama sa.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca vedeta care a părut că nu e atrasă de showbiz să facă parte din al doilea proiect televizat la scurtă vreme după ce a plecat cu premiul de la Bravo, ai stil acasă. Cunoscuta cântăreață a povestit detalii din peripețiile prin care a trecut încă din primele clipe în competiția care are loc în Turcia.

„Drumul Împăraților” le-a pus gând rău unora, iar pe alții i-a învățat câteva lecții valoroase în cele mai aspre moduri. Artista care vine din Onești participă la Asia Express alături de mama sa care în curând va împlini 68 de ani.

Fosta concurentă de la show-ul de stil a subliniat că aventura e una aparte, iar povestea de la Asia Express i-a dat peste cap perspectivele cu care a plecat de acasă. Lucrurile nu au fost deloc așa cum a crezut inițial:

„Credeam că psihic sunt pregătită pentru orice, ei bine nu. Am plâns, ne-am perpelit, am şi regretat, cine ne-a pus. Haos total. Ştiam că va trebui să fac autostopul, dar ştiam sigur că grija asta va cădea în grija mamei. Mă bazez pe mama la capitolul convins oameni să ne ducă unde aveam nevoie, să li se facă milă să ne dea un colţ de pâine şi o pernă, ea e şefa.”

„Mă emoţionez rapid”

„În general oamenii simpli, care nu au prea multe de oferit, vin în întâmpinarea noastră şi ne oferă mult mai mult. Am simţit umilinţă şi pierderea demnităţii în momentul în care eşti disperat şi el te tratează ca pe ultimul gunoi, pe bune, de pe stradă. Eşti închis, blocat, îţi vine să plângi…Mă emoţionez rapid şi de stări de bine şi de cele de rău. Această fluctuaţie emoţională de la agonie la extaz mă secătuieşte. În sărăcie şi în lipsă de confort, stau. Va fi experienţa vieţii mele. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxaţi”
Alexandra Ungureanu (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI