Alexandra Stan, o nouă apariție incendiară la parada LGBT din Tel Aviv. Cum s-a îmbrăcat

Alexandra Stan, o nouă apariție incendiară la parada LGBT din Tel Aviv. Cum s-a îmbrăcat
Alexandra Stan a participat la parada LGBT de la Tel Aviv

Alexandra Stan a avut o nouă apariție incendiară la parada LGBT din Tel Aviv. Alexandra Stan este o artistă controversată și curajoasă și nu se ferește să abordeze sincer episoadele complicate din viața ei. Zilele acestea, Alexandra se află departe de România, în Tel Aviv, unde a participat la parada LGBTQ.

Alexandra Stan, apariție incendiară la parada LGBT de la Tel Aviv. Cântăreața și-a petrecut ziua de naștere în Israel

Alexandra Stan a făcut 33 de ani pe 10 iunie astfel că a decis să petreacă într-un mod diferit. Astfel, și-a făcut bagajele și s-a îndreptat spre Tel Aviv, acolo unde participă la parada dedicată persoanelor care fac parte din comunitatea LGBTQ.

Cântăreața și-a ținut fanii la curent cu modul în care se desfășoară parada și a postat zeci de imagini care mai de care mai provocatoare pe pagina personală de Instagram.

Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan

De asemenea, s-a putut vedea că ținutele pe care le-a purtat Alexandra Stan în vacanță sunt la fel de îndrăznețe ca întotdeauna. Nu i-au lipsit blugii cu talie joasă, asortați cu o pereche de bikini minusculi, lăsați la vedere.

Alexandra Stan și-a luat în Israel și rochiile transparente și crop-top-urile. În plus, machiajul a fost, în general, unul strident, iar atitudinea cântăreței a fost una complet relaxată și încrezătoare în propria persoană.

Alexandra Stan a lansat un nou album

Pe de altă parte, Alexandra Stan a lansat de curând un nou album muzical, după o pauză îndelungată în care nu mai scosese vreun cântec. Cântăreața a ales să-și promoveze albumul la un club de fițe din București și și-a făcut apariția la bordul unui vehicul de epocă, într-o ținută care a încins atmosfera.

Se cunoaște faptul că vedeta este obișnuită să-și etaleze de câte ori are ocazia frumoasele forme ale corpului. Astfel, nu demult a distribuit pe pagina socială personală mai multe fotografii în care apare topless și își expune sânii cu dezinvoltură.

Alexandra Stan, bisexuală?

Alexandra Stan a făcut o dezvăluire șocantă în emisiunea prezentată de Denise Rifai, unde a mărturisit că are o capacitate imensă de a iubi, astfel că îi plac deopotrivă bărbații și femeile.

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile”, spunea Alexandra Stan atunci când a fost întrebată dacă este bisexuală.