Alexandra Stan, cuplu surpriză cu Dorian Popa. Ce a povestit cântăreața: ‘M-am sărutat cu el pentru prima dată’

Alexandra Stan, cuplu surpriză cu Dorian Popa. Ce a povestit cântăreața: ‘M-am sărutat cu el pentru prima dată’
Alexandra Stan și Dorian Popa

Surpriză în showbiz. Alexandra Stan a făcut declarații care i-a uimit pe fanii ei, dar nu numai. Artista a făcut dezvăluiri despre relația ei cu Dorian Popa.

Alexandra Stan, declarații surprinzătoare

Alexandra Stan a făcut declarații care i-au surprins pe fanii artistei. Între blondină si celebrul Dorian Popa a existat o legătură. Însă, asta se întâmpla când cele doua vedete erau în perioada liceului. Amândoi sunt din Constanța și se cunosc de pe vremea când Alexandra avea 16 ani, iar Dorian 17.

Artista a dezvăluit faptul ca se plăceau și erau prieteni. Și nu doar atât, blondina spune că Dorian a fost primul băiat cu care s-a sărutat. Totodată, Alexandra a mai spus că la vremea respectivă se plimbau des împreună ținându-se de mână, iar la întâlniri, Dorian venea cu flori. Se pare că artistul era încă de pe atunci un tip carismatic, talent si cu mare succes la fete, deoarece Alexandra spune ca acesta avea mai multe iubite.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a spus Alexandra Stan, conform click.ro.

Dorian Popa, artist de mic

Recent, Dorian Popa și-a uimit fanii cu o noua achiziție,  care constă într-un tatuaj neobișnuit cu câinele lui, Cheluţu, într-o zonă delicată. Artistul a sărbătorit patru ani de activitate pe Youtube, motiv pentru care a decis să marcheze momentul printr-un tatuaj constituit din chipul lui Cheluţu, câinele său de rasă bulldog francez, și semnul de la Youtube.

Dorian Popa (32) s-a născut pe data de 7 august 1988, Constanța. Este vlogger, compozitor, dansator și cântăreț de succes. Artistul a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band. Serialul care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

În anul 2014 a fost desemnat „Cel mai de succes bărbat al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV. De atunci, Dorian se bucură de mare succes în rândul fanilor, iar pe youtube are un număr impresionant de urmăritori.

Mr. Saxobeat, piesă fenomen

Alexandra Ioana Stan s-a născut la Constanța pe data de 10 iunie 1989. A cunoscut succesul cu piesa ” Mr. Saxobeat ” din 2010.  Piesa a cunoscut rapid succesul comercial la nivel local și în străinătate, ajungând pe locul 1 în mai multe țări și adunând diverse premii. Albumul de debut al artistei a fost lansat în august 2011 și prezintă single-urile ulterioare ” Get Back (ASAP) ” (2011) și ” Lemonade ” (2012), care au avut o performanță întoată Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI