Cu cine s-a antrenat Alexandra Stan înainte de Survivor. Cântăreața a dezvăluit secretul

Cu cine s-a antrenat Alexandra Stan înainte de Survivor. Cântăreața a dezvăluit secretul
Cine a antrenat-o pe Alexandra Stan pentru Survivor

Se pare că, îndrăgita cântăreață este foarte hotărâtă să câștige Survivor România 2021. Alexandra Stan, luând foarte în serios competiția s-a antrenat pentru a-și depăși limitele. Cu ce vedetă s-a antrenat artista.

Cu cine s-a antrenat Alexandra Stan înainte de Survivor

Celebra cântăreață face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021 și s-a hotărât să-și depășească toate limitele pentru a ajunge cât mai sus în competiție și, chiar, pentru a câștiga.

Alexandra Stan a intrat în competiție alături de Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras. Ei sunt Faimoșii care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al show-ului ”Survivor România’.

Cristina Nedelcu a antrenat-o pe Alexandra Stan

Competiția se anunță a fi una grea, iar Alexandra Stan s-a pregătit din greu pentru Survivor România 2021. Astfel, cântăreața a apelat la gimnasta Cristina Nedelcu, una dintre vedetele Exatlon, care a ajutat-o să se pregătească pentru provocările din Republica Dominicană. Deoarece cea care a antrenat-o ei este o gimnastă medaliată, obișnuită cu rigorile competiției, Alexandra a avut parte de un antrenament riguros.

”Eu aș mai fi vrut să slăbesc (râde n. red.), dar Cristina Nedelcu mi-a spus că trebuie să fiu în formă fizică maximă pentru Survivor. Antrenamentele pe care le-am făcut alături de ea s-au axat pe creșterea forței musculare, m-am alimentat cu atenție, dar m-am pregătit și pentru momentele în care, în Republica Dominicană, nu vom avea de mâncare.

Ca să fiu sinceră, până acum un an, când, din întâmplare, am decis să schimb câte ceva în viața mea când vine vorba de mâncare, dacă mi-era foame mă certam cu toată lumea. Apoi, am început să țin post negru în unele zile, mai ales duminica, și m-am mai obișnuit”, a spus Alexandra Stan, potrivit wowbiz.ro.

Alexandra Stan, total pregătită pentru competiție

Așadar, Alexandra Stan pare să se simtă foarte pregătită pentru competiția Survivor România. Artista vrea să își demonstreze că este o persoană puternică, care a reușit să treacă prin tot felul de încercări.

”Voi merge acolo din mai multe motive. În primul rând, deși știu că sună a clișeu, chiar dacă nu este pentru mine, vreau să îmi arăt mie că mă pot depăși. Vreau să îmi arată că sunt o persoană puternică și care, nu din întâmplare, a reușit să treacă prin tot felul de încercări, care mai de care mai grele, de-a lungul timpului. Și, la o adică, simt că sunt pregătită, că dacă voi face foamea, voi rezista”, a adăugat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI