Jador, primul scandal la Survivor România. Pe cine a criticat neașteptat la Kanal D, toți au sărit imediat

Jador, primul scandal la Survivor România. Pe cine a criticat neașteptat la Kanal D, toți au sărit imediat
Jador a făcut scandal la Survivor România

Competiția dintre Faimoși și Războinici de la Survivor România a adus și primul scandal în echipa condusă de Cătălin Moroșanu și Jador. Cântărețul de manele s-a enervat după a doua probă consecutivă pierdută, de această dată pentru recompensă, și a dat vina pe femeile din echipa sa.

Jador a făcut scandal după înfrângerea Faimoșilor

Dacă prima probă de înot și aruncat la țintă, desfășurată sâmbătă seară, s-a încheiat în duel decisiv, câștigat de Războinici cu 10-9, diferența dintre cele două formații a fost mult mai mare duminică. Faimoșii au pierdut cu 10-5, fiind conduși aproape de la început.  Jador a obținut primul punct, dar Războinicii au câștigat 5 dueluri la rând. Culiță Sterp, Elena Marin de două ori și Roxana Hapciuc au mai adus puncte pentru Faimoși, însă insuficiente.

La finalul probei, Jador, Moroșanu și Elena Marin au avut cuvinte de laudă și au promis că vor reveni în zilele viitoare. Dar înainte să adoarmă, camerele Kanal D au surprins o discuție aprinsă între Faimoșii care căutau o strategie pentru următoarele probe. La un moment dat a intervenit și Jador, care le-a criticat pe femeile din echipă.

„Oamenii care ne trag în jos, nu trebuie să vă supărați, sunt fetele, nu sunt destul de pregătite. Fetele la ei sunt toate bune, la noi nu sunt la fel de bune. Asta e diferența, se vede cu ochiul liber. Nu că aleg ăștia pe Cătălin Moroșanu sau pe Costi Ioniță care sunt mai în vârstă. Femeile sunt problema. Vreți să vă dau nume?”, a izbucnit Jador, însă până la urmă a făcut doar o referire la Amna, despre care a spus că trebuie refăcută strategia imediat. Totuși, cea mai slabă din competiția de azi a fost Alexandra Stan, care a pierdut mult timp pe parcurs, fiind desființată și de Zannidache, faimosul cu peste 100 de tatuaje.

De ce s-a luat Jador de femeile din echipă

Totuși, este curios că Jador a dat vina pe femeile din echipă, în condițiile în care au adus 3 puncte dintre cele 5, două dintre ele venind împotriva Roxanei Ghiță, eroina din prima probă de înot când a obținut 4 puncte.

Și Roxana Nemeș a intervenit imediat după reacția lui Jador: „Trebuie să vedem mereu pe cine alegem, noi nu suntem organizați. Jador, mi-ai spus tu: ‘Roxana, alege pe cine vrei că oricum ești bună’. Îți mulțumesc pentru încredere, dar trebuie să stabilim clar când e vorba de alegeri”.

Mai mult, și Alexandra Stan i-a surprins pe bărbați: „Voi sunteți luptători, foarte competitivi. Dar sunteți prea conduși de ego, trebuie să fiți mai atenți”. Următoarea ediție Survivor România este programată miercuri, de la 22:30, fiind o probă pentru provizii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI