Alexandra Stan, moment penibil la Survivor România: ‘Săracilor’. Și colegii faimoși au fost jenați

Alexandra Stan, moment penibil la Survivor România: 'Săracilor'. Și colegii faimoși au fost jenați
Alexandra Stan a avut un moment jenant la Survivor România

Sâmbătă, 9 ianuarie, a avut loc prima emisiune a noului sezon din Survivor România, iar Alexandra Stan s-a făcut de râs în finalul competiției pentru premii după o remarcă la adresa adversarilor. Cum au reacționat cei prezenți, imediat după.

Alexandra Stan, moment jenant la Survivor. Ce le-a spus la Kanal D

Spectacolul oferit de Faimoși și de Războinici a fost la înalțime. Finalul dramatic a adus câteva contre între cele două echipe, unele depășind limitele bunului simț. Jador a făcut spectacol și a încercat să-i provoace pe sportivii din echipa Războinicilor, dar într-un mod amuzant, de cele mai multe ori.

Însă nu la fel a fost cazul Alexandrei Stan. După un final dramatic, încheiat cu victoria Războinicilor cu 10-9 la o probă de înot și de aruncat la țintă, celebra cântăreață i-a jignit pe adversari. „Voi sunteți săraci, am zis să aveți un acoperiș deasupra capului”, a spus Alexandra, depășind cu mult limitele bunului simț.

Spre deosebire de contrele cu Jador, replica Alexandrei Stan i-a deranjat pe adversari, nu atât de potenți financiar ca celebritățile din echipa Faimoșilor. S-a văzut că și coechipierii au fost jenați după reacția blondei. Cătălin Moroșanu, cu o poveste neștiută din viața lui, Costi Ioniță, Culiță Sterp și chiar și Jador au avut un moment de tăcere, probabil fiind șocați de gest.

Care a fost miza primei probe de la Survivor

După ce au câștigat în joc decisiv prima probă de la Survivor România, Războinicii au câștigat datorită Roxanei Ghiță și lui Lucian. Cei doi s-au remarcat pe parcursul concursului, Roxana a câștigat 3 probe până la finală, în timp ce Lucian, profesor de înot, a impresionat cu calitățile sale.

După câștigarea probei, Războinicii vor avea posibilitatea să-și construiască un acoperiș, dar și chibrituri pentru foc. Faimoșii, conduși de Moroșanu, Jador și Roxana Nemeș, nu vor avea aceleași facilități, trebuind să se descurce fără, cel puțin până la următoarea probă. Următoarea ediție a Survivor România este programată mâine seară, de la 20:00, la Kanal D.