Ce colaborare surpriză este între Liviu Vârciu și Dorian Popa: ‘El știe tot’

Ce colaborare surpriză este între Liviu Vârciu și Dorian Popa: ‘El știe tot’
Liviu Vârciu și Dorian Popa, colaborare de zile mari

Două din cele mai populare vedete ale momentului, Liviu Vârciu și Dorian Popa, sunt pregătiți de colaborare. Liviu Vârciu a recunoscut recent că a apelat la cunoștințele lui Dorian Popa. Este vorba de un nou proiect pe care actorul vrea să-l dezvolte, în curând, în mediul online.

Liviu Vârciu și Dorian Popa, colaborare de zile mari

Deși prezent în mai toate producțiile Antena 1 din ultima perioadă, Liviu Vârciu se gândește foarte serios să dezvolte un proiect și în mediul online. Și cum cel mai în măsură să-i dea câteva tips-uri este Dorian Popa, Liviu a apelat la el. Recent, la Antena Stars, Liviu Vârciu și Dorian Popa au fost tema de discuție, și actorul a discutat despre colaborarea lor în acest nou proiect, făcând câteva dezvăluiri.

”Eu voiam de mult timp să îmi fac o pagină a mea, dar sunt o putoare. Eu dacă am ceva de spus sau se întâmplă ceva, mă filmez. Dacă nu, nu. De asta a durat atât de mult să îmi fac acest canal de YouTube al meu. Și am zis să spun unele lucruri. Vlogurile mele o să fie despre mine, despre prietenii mei.

Despre tot ce se întâmplă în jurul meu, în stilul meu aparte, cum i-am obișnuit pe ai mei. Dacă o să simt să spun ceva despre familia mea, o să spun. Dorian Popa știe, de asta am fost la el, că el știe cu ce se mănâncă.”, a spus Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În același interviu a dezvăluit Liviu Vârciu despre vizita făcută lui Dorian Popa și de sfaturile pe care i le-a cerut acestuia, pe marginea noului său canal de Youtube.

Liviu Vârciu și familia sa

Anul trecut Liviu Vârciu era în culmea fericirii, după ce devenea tată pentru a treia oară. De data asta i se năștea un băiat, iar actorul a recunoscut că și-a dorit să abă un băiat. Soția lui Livu, Anda i-a adus pe lume anul trecut un băiețel de toată frumusețea, și nu a fost vreun moment în care să nu se laude cu asta Liviu Vârciu.

”Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el. Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, au povestit surse din anturajul artistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI