Alex Velea a dat-o în judecată pe tânăra care l-a acuzat că a scuipat-o. Surpriză neplăcută: ce a aflat apoi EXCLUSIV

Alex Velea a dat-o în judecată pe tânăra care l-a acuzat că a scuipat-o. Surpriză neplăcută: ce a aflat apoi EXCLUSIV
Alex Velea a dat-o în judecată pe tânăra care l-a acuzat că a scuipat-o. Surpriză neplăcută

În luna august a acestui an, Alex Velea și iubita sa, Antonia, erau protagoniștii unui scandal de proporții, fiind acuzați că ar fi scuipat și înjurat o tânără, pe nume Francesca, în timp ce se aflau la ziua de naștere a unei cunoștințe comune.

Alex Velea și Antonia, protagoniștii unui incident șocant

Tânăra în vârstă de 27 de ani a povestit public episodul șocant, care i-ar fi avut în prim-plan pe cei doi iubiți, de altfel, considerați artiști de top din România. Francesca a spus că Alex Velea ar fi insultat-o, iar Antonia i-ar fi adresat în repetate rânduri întrebări indecente.

„Am mers cu prietena mea, Carmen, la ziua unui prieten. La un moment dat a venit și Antonia, pe care eu o admiram.

După ea, la scurt timp, a venit și Alex Velea. Sărbătoritul este prieten și cu ei. La un moment dat, au început amândoi să se uite insistent la mine și la prietena mea.

Șușoteau și râdeau destul de evident. Era clar că râdeau de noi. M-am dus și i-am întrebat ce se întâmplă, iar în acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură, mimând sexul oral.

A venit Antonia spre mine, râzând ironic, și m-a întrebat dacă fac sex anal. Dar într-un mod trivial pe care nu vreau să-l reproduc. Ca pe stradă s-a exprimat.”, spunea Francesca pentru Cancan.ro.

Și povestea continuă:

„Am fost șocată total! I-am spus: ”Cum poți să vii la mine să mă întrebi așa ceva. Mă confunzi? El era puțin mai spate și a început să mă scuipe imediat. Eu stăteam pe scaun și m-a scuipat pe cap. De fapt m-a scuipat din cap până în picioare. Avea băutură în gură.

Am rămas nemișcată pe scaun din cauza șocului efectiv. Nimeni din jurul nostru nu făcea nimic! Prietenii lor stăteau și se uitau la mine fără să facă nimic. Antonia nu s-a oprit și m-a întrebat dacă și prietena mea Carmen face sex anal.

Atunci m-am ridicat în picioare. În acel moment Velea a devenit și mai agresiv cu înjurăturile și gesturile. M-am dus la el să îl întreb ce se întâmplă, calmă. Deși mă scuipase deja de două ori”, a mai zis tânăra care a ținut să precizeze că motivul pentru care a dorit să facă publică povestea este nu pentru a le face rău, ci pentru ca ei să își ceară scuze pentru comportamentul lor.

Alex Velea și Antonia, ”victime ale bullying-ului”

După aproximativ zece zile de când aceste informații au ieșit în spațiul public, Alex Velea avea să dea un mesaj pentru opinia publică, în care se exprimă atât în numele său, cât și în numele Antoniei. Artistul a anunța în acel mesaj că o va da în judecată pe tânăra Francesca, spunând că asistă la un val de bullying îndreptat către ei, generat de spusele femeii.

”S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic. Asta pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate.

Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, spunea artistul pe Instagram, anunțând momentul care s-a și întâmplat, de fapt.

Alex Velea a dat-o în judecată pe tânăra care l-a acuzat că a scuipat-o. Surpriză însă…

Astfel, potrivit surselor Impact.ro, se pare că artistul a făcut ce a anunțat, luând poziție în instanță la adresa Francescăi, tânăra care a lansat acuzațiile. Doar că: surpriză. Se pare că, de față în momentul incidentului povestit de tânără, sunt mulți martori care i-ar putea susține povestea. Un apropiat al artistului a făcut dezvăluiri neașteptate despre acesta și scandalul care pare să ia amploare.

”Alex Velea și Antonia au dat-o în judecată pe tânăra care a povestit că a fost înjurată și scuipată de aceștia. Cei doi artiști susțin că fata i-a discreditat în mass media și că totul este un fake news. Însă, la incident au fost martore zeci de persoane, așa că negarea incidentului este o minciună a lui Velea.

El s-a schimbat mult și nimeni nu poate să înțeleagă de ce. S-a îndepărtat de nașul lui, de prietenului lui cel mai bun, Smiley, de impresarul lui, Ursu, cel care i-a fost alături de la începutul carierei. De Mario Fresh, care i-a fost ca un frate. Are prieteni noi și dubioși, nimeni nu poate să înțeleagă de ce s-a transformat, de ce a devenit așa violent verbal.

S-a înstrăinat de toți ai lui. Nu mai e Alex pe care îl știe toată lumea. Acum i s-a cășunat pe fata căreia trebuia să-i ceară iertare pentru tot ceea ce i-a făcut. O dă în judecată doar pentru că știe că nu există probe directe, ci doar martori”, ne-a declarat un apropiat al lui Velea, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe