Antonia, de neiertat pentru fostul socru. Mesajul categoric al lui Ciro Castellano EXCLUSIV

Antonia, de neiertat pentru fostul socru. Mesajul categoric al lui Ciro Castellano EXCLUSIV
Ciro Castellano nu o poate ierta pe Antonia. Cu ce mesaj vine bărbatul?

Socrul nu şi-a iertat încă fosta noră! Ciro Castellano evită să vorbească despre Antonia. „Aparţine de acum istoriei”.

Ciro Castellano nu o poate ierta nici acum pe Antonia

Fostul socru al Antoniei pare să nu o fi iertat nici până acum pe mama nepoatei sale. Ciro Castellano evită şi în prezent comentariile sau orice declaraţie la adresa fostei sale nurori. Playtech.ro a dorit să afle dacă după ani buni în care cele două părţi s-au întâlnit doar pe holurile tribunalelor, rănile provocate atunci s-au cicatrizat.

“Nu ne mai interesează acest subiect, Antonia. Totul e de domeniul istoriei. Pentru noi este un subiect închis!”, a sunat răspunsul sec al lui Ciro Castellano, om de afaceri italian, cu interese economice şi în ţara sa natală, şi în cea de adopţie, dacă o putem numi aşa.

Antonia s-a aflat timp de mai bine de şapte ani în proces de divorţ de Vincenzo Castellano, fiul lui Ciro Castellano. Mai mult, cei doi au dus o luptă aprigă pentru custodia fiicei lor, micuţa Maya, care în cele din urmă a fost câştigat de tatăl acesteia. Asta a făcut ca fetiţa să locuiască în ultimii ani în Italia, împreună cu bunicii ei paterni. Maya, 11 ani, pare că nu a învăţat limba română, vorbind în italiană şi engleză.

Cândva, Antonia îi era confidentă

Este însă evident că omul de afaceri Ciro Castellano a rămas extrem de supărat pe frumoasa noastră artistă, chiar dacă nu vorbeşte deloc despre asta. La începutul procesului de separare dintre Antonia şi Vincenzo, Ciro a fost se pare cel dintâi care a aflat motivele despărţirii celor doi. Iar chestiunea asta pare să-l fi marcat pentru un timp îndelungat, dacă nu chiar pe viaţă.

”Antonia era foarte deschisă cu mine. Vorbeam aproape orice. Cu mine era sinceră. Spre exemplu, mie mi-a recunoscut că are o altă relaţie şi că nu mai are sentimente pentru Vincenzo. Lucrurile însă s-au schimbat, iar Antonia, brusc, nu mai vorbeşte cu mine.

Cineva a învăţat-o să facă asta! Nu ştiu ce s-a întâmplat”, declara Ciro Castellano în cadrul unei emisiuni de televiziune în urmă cu şapte ani. Ciro Castellano a adăugat însă că “Maya e foarte bine”, adăugând că este răsfaţată, ca orice copil de vârsta sa.

  • Cel mai greu an pentru Antonia

La rândul ei, Antonia declara la finele anului trecut despre relaţia cu fiica sa, Maya: „Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp, etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”.

În România, din anul 1992

Familia Castellano a venit în România în 1992 și deține un portofoliu impresionat de investiții de la cluburi de lux, magazine de bijuterii și ceasuri, dar și în construcții sau agricultură.

Divorţul dintre Antonia şi fostul ei soț, italianul Vincenzo Castellano, s-a finalizat în noiembrie, anul trecut. Cântăreața a admis cu acel prilej că a încheiat definitiv un capitol din viața ei. La sfârșitul anului 2012, Antonia se despărțea de bărbatul cu făcuse o fetiță, după doar doi ani de căsnicie.

Ulterior, a ales să se implice într-o altă relaţie, cu Alex Velea, şi el trecut la rândul său printr-un mariaj. La finele lunii iulie, cei doi au anunţat pe reţelele de socializare că au decis să+şi unească official destinele, Antonia primind un inel cu diamante, nu doar cererea în căsătorie oficială. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Dominc şi Akim.

Urmăriți Playtech.ro și pe