Ce tatuaj nou și-a făcut Zanni după Survivor. Este chiar mesajul lui Alex Velea din timpul competiției

Ce tatuaj nou și-a făcut Zanni după Survivor. Este chiar mesajul lui Alex Velea din timpul competiției
Si-a facut un nou tatuaj si pe fata

Zanni a câștigat marele premiu Survivor, iar printre cei mai mari susținători ai săi a fost Alex Velea, dar și prietenul lui cel bun, Matias.

Zanni, mesaj emoționant inscripționat pe piele pentru Alex Velea

Cântărețul a demonstrat că are spirit de supraviețuitor și a rezistat până la final în Republica Dominicană.

Cunoscut pentru stilul lui nonconformist și multitudinea de tatuaje, Zanni a decis acum să își completeze colecția de tatuaje și să își facă unele noi.

Viața lui s-a schimbat complet de când a câștigat marele premiu. Așa că, de ziua lui, tânărul și-a făcut cadou două tatuaje.

Zanni și-a tatuat pe corp chiar unul dintre mesajele pe care Alex Velea i le-a transmis într-o scrisoare, atunci când echipa lui a câștigat un joc de comunicare la Survivor.

Ce și-a scris pe față

„Este o propoziție pe care mi-a trimis-o Alex Velea în scrisoarea de comunicare, de la Survivor, un joc care a fost pe la începutul competiției, cred că a fost al doilea joc de comunicare pe care l-am câștigat. Astea au fost cuvintele care m-au emoționat cel mai mult: ‘Ai confirmat tot ce am crezut despre tine.”, a spus Zanni.

Totodată, Zanni a decis să își facă un tatuaj pe față. Este cuvântul „umil”, scris invers.

„Dacă vă întrebați de ce l-am scris invers, pentru că voi nu îl vedeți ca mine, l-am scris ca să îl văd eu mereu, e pentru mine. Trebuie să rămâi mereu umil. Mi-am scris ‘UMIL’, ca să-mi amintesc de fiecare dată să rămân umil, pentru că acum mi s-a schimbat viața”, le-a spus Zanni fanilor lui.

Și-a făcut un tatuaj care să îi aducă aminte de Survivor

În plus, dacă tot era la salonul de tatuaje, el a decis să își taie cu un X tatuajul  „homeless” (fără casă n.r.).

Zanni a motivat că acum și-a luat apartamentul, așa că nu mai e valabil tatuajul, motiv pentru care l-a însemnat cu un X.

 „Mi-am „tăiat” tatuajul cu „HOMELESS”, pentru că mi-am luat apartamentul.”, a mai spus Faimosul.

Totodată, el a decis să își facă un tatuaj care să îi amintească de perioada petrecută la Survivor. Zanni și-a tatuat un șarpe pe picior.

„Dacă mă duc la ‘All Stars’ trebuie să mă obișnuiesc de pe acum cu șerpii, că e periculos în junglă. Caracterizarea personajelor de la Survivor într-o singură poză. Piciorul cu șarpele. Mi-am tatuat echipa Faimoșilor pe picior”, a mai spus artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI