Alex Bodi, prima reacție după anunțul Biancăi Drăgușanu. Afaceristul i-a lăsat fără cuvinte pe cei prezenți

Alex Bodi, prima reacție după anunțul Biancăi Drăgușanu. Afaceristul i-a lăsat fără cuvinte pe cei prezenți
ALex Bodi, reacție la anunțul recent al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a reacționat la anunțul recent al Biancăi Drăgușanu. Ce se întâmplă între cei doi foști soți și ce a spus afaceristul la adresa fostei soții?

Alex Bodi, reacție la anunțul surprinzător al Biancăi Drăgușanu

Celebrul afacerist continuă să se implice în viața Biancăi Drăgușanu. Deși fanii au crezut că nici măcar nu se vor mai menționa în spațiul public după toate cele întâmplate, ambii vorbesc unul despre celălalt. După ce designer-ul a discutat într-un interviu emoționant despre relația cu el în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, acum Bodi reacționează la anunțul Biancăi de a se muta definitiv în Dubai.

Amintim că afaceristul a aflat că magistrații au amânat decizia care arăta dacă se va întoarce sau nu în închisoare până pe data de 18 ianuarie. Astfel, bărbatul mai are de așteptat până la mijlocul lunii pentru deznodământul care va dicta viața sa pentru o perioadă de timp.

„Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Ramâne să fie verificată în termenul din 18”, a declarat avocatul lui Alex Bodi, în exlusivitate pentru Antena Stars.

„Întrebați agenții imobiliari, nu știu”

Întrebat ce părere are de faptul că fosta sa soție se gândește serios să se mute în Dubai, acesta a oferit niște declarații succinte în care a subliniat că nu dorește să mai fie asociat cu acest nume și că nu-l interesează subiectul.

„Nu lucrez la bancă. Nu mai vreau să fiu asociat cu acest nume sub nicio formă. Indiferent de aspect. Nu mă mai interesează. Sunați-o pe dânsa, nu mă interesează. Întrebați agenții imobiliari, nu știu.”, a mai spus Alex Bodi.

Acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraşelor Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria). Unele dintre victime au fost vândute altor traficanţi în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind şi informaţii în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informaţii despre familie, toate acestea în scopul de a fi şantajată pentru a fi exploatată şi controlată cu mai multă uşurinţă”
Comunicat remis presei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI