Sosia lui Alex Bodi e senzațională. Cum arată cântărețul din România care îi seamănă leit

Sosia lui Alex Bodi e senzațională. Cum arată cântărețul din România care îi seamănă leit
Alex Bodi are o sosie în folclor

Alex Bodi are o sosie. Mulți spun despre cântărețul de muzică populară Marian Vijoi că el și afaceristul din Mediaș ar putea fi frați. În plus, au și aceeași plăcere, Bianca Drăgușanu, despre care interpretul a spus că ar vrea să o scoată la cafea.

Marian Vijoiu, Alex Bodi din folclor. Sosia afaceristului o apreciază pe Bianca Drăgușanu

Marian Vijoi, în vârstă de 45 de ani, provine dintr-o familie de artiști, bunicul lui fiind violonist într-o formație de muzică populară. Bărbatul a ales calea străinătății în urmă cu multă vreme. Plecat în Italia pentru o viață mai bună, acesta și-a făcut debutul în muzică în 2014. De atunci, și-a constuit o carieră muzicală și a lansat melodii și videoclipuri apreciate de mulți români.

De când fostul soț al Biancăi Drăgușanu a început să apară în presa mondenă prin prisma fostei sale partenere celebre, prietenii lui Marian au sesizat similitudini izbitoare dintre el și Bodi.

„Sunt onorat de faptul că lumea mă compară cu fostul ei soț. Îmi pare rău pentru Bianca, nu merită tratamentul la care a supus-o Bodi. Violență nu mă caracterizează și n-ar trebui să existe în niciun cuplu. Este o femeie frumoasă, mi-ar plăcea să o cunosc! Îmi place totul la ea, cu o mică excepție… a cam exagerat cu mărirea buzelor. Dar e o femeie superbă, arată foarte bine. Mi-ar plăcea să-i dau o întâlnire, la o cafea, să ne cunoaștem”, a declarat Vijoi pentru ”Star Popular”.

  • Artistul are două fete, de 24 și 23 de ani, studente la universități din Italia.

Avocatul lui Bodi, mărturii despre clientul său

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi a fost ridicat de mascați din locuința sa și dus la DIICOT Craiova, reținut inițial pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii au dat un mandat pentru ca acesta să mai fie ținut sub observație un timp. După 29 de zile în arest, bărbatul a fost eliberat și condus în domiciliul său de lux, unde și la această oră face arest la domiciliu.

„Cum a aderat domnul Bodi în acest dosar…nu există niciun fel de informație. Nu există nicio declarație. Nu sunt convorbiri telefonice între el și ceilalți oameni ai grupul infracțional, ca să faci o conexiune. Nu există acte materiale și nici activități. Ce au făcut autoritățile române? L-au monitorizat pe clientul meu, prin toate mijloacele legale, până în 10 noiembrie 2020. Autoritățile germane au comunicat oficial autoritățile române că, în legătură cu infracțiunile de trafic de persoane sau de natura infracțiunilor cercetate acum de români, în Germania nu există niciun dosar care să-l privească pe Bodi Alexandru și nicio plângere”, a spus Cătălin Dancu, apărătorul lui Bodi.