Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari. Afaceristul a fost extrem de profund

Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari. Afaceristul a fost extrem de profund
Mesajul lui alex Bodi pentru contestatari

Această perioadă nu este chiar roz pentru Alex Bodi, însă milionarul este ferm convins că va trece peste toate acestea și că va ieși nevinovat. Omul de afaceri le-a dat o replică celor care îi doresc răul.

Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari

Alex Bodi, fiind un personaj foarte controversat în ultima vreme, nu a scăpat de de gurile rele. Din ce în ce mai mulți cârcotași scot zvonuri și speculează la adresa omului de afaceri. Se pare că acum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a săturat și le-a dat o replică subtilă celor care nu i-au dat nicio șansă.

Mai exact, milionarul a postat un mesaj pe pagina lui de Instagram pentru toți cei care nu au avut încredere în el și l-au judecat.

”Nu are nicio șansă, strigau oamenii. Va reuși, a șoptit Dumnezeu”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram.

Alex Bodi este din nou pregătit de însurătoare

Controversatul om de afaceri trăiește acum o frumoasă poveste de iubire alături de Daria Radionova. Cu puțin timp în urmă, în cadrul unui interviu pentru Antena Star, Alex Bodi a vorbit despre nunta cu iubita lui Daria.

”Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin.

Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a spus Alex Bodi într-un cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Ce a spus Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a fost amenințată

În contextul amenințărilor primite de fosta sa soție, Alex Bodi a spus că îi pare rău pentru Bianca Drăgușanu, însă nu-l privește pe el acest subiect și nu vrea să mai fie asociat cu ea.

”Am văzut, mi-a trimis cineva să mă uit, că se vorbea despre mine la televizor. Nu știu prea bine contextul și cum a decurs. În primul rând, îmi pare rău pentru ea dacă este într-o situație mai delicată, iar în al doilea rând chiar nu vreau să vorbesc. Nu am ce să spun despre subiectul ăsta. Nu mă privește și nu am niciun fel de implicare în viața dânsei sau în activitățile ei”, a declarat Alex Bodi la ”XNS” de la Antena 1.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI