Dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova. Ce s-a întâmplat, de fapt

Vestea că Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit a venit ca un șoc pentru lumea showbizului românesc. Cei doi aveau planuri de nuntă și chiar au declarat că după ce afaceristul își rezolvă problemele cu legea, vor păși în fața altarului.

De ce s-au despărțit Daria și Alex Bodi

Iată că nu a fost să fie și cei doi și-au spus adio. Acum, ies la iveală dezvăluiri despre motivul pentru care au decis să se despartă. Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, a vorbit despre motivul despărțirii dintre afacerist și rusoaică.

Iulia spune că Daria Radionova ar fi geloasă pe fiica afaceristului Blondina a mai spus că rusoaica s-ar fi supărat pe Bodi pentru că îi oferea mai multă atenție micuței.

”Nu este prima dată când Alex a dormit cu Selena, ea a dormit de mai multe ori la el şi în timp ce era cu fosta lui iubită, Bianca, nu este ceva nou. Şi cred că ea ar fi fost geloasă pentru că fata mea niciodată nu mi-a spus că Daria ar fi iubita lui tati.

Ea prima dată când mi-a menţionat-o pe Daria, au fost la el şi mi-a spus de „prietenesa” că aşa spune ea. Asta înseamnă că era prietenă, aşa spune şi la băieţi. Dacă era altceva spunea „iubita”. Probabil că Alex nu prea avea gesturi de faţă cu fata, probabil de acolo a pornit”, a declarat Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Daria, geloasă pe fiica lui Bodi?

Iulia a mai spus că este normal ca afaceristul să îi ofere mai multă atenție copilului, iar asta pentru că nu apucă să stea prea mult cu ea.

”Este complet normal ca ziua în care îşi petrece fata mea timpul cu tatăl ei să îi dea mai multă atenţie ei decât partenerei. Păi, ea nu are copii, nu are cum să ştie ca şi când ar fi a ei. Creşterea nu înseamnă să îi prinzi codiţe şi să faci două story-uri cu ea.”, a continuat Sălăgean.

Blondina a mai spus că Daria ar fi extrem de geloasă și pe faptul că Bodi dormea cu fiica lui, atunci când aceasta venea în vizită.

”Din exterior, eu pot să spun că, la cum îmi cunosc fetiţa şi pe el ca şi tată, pot spune că are dreptate că ar fi fost ea geloasă, din cauză că fetiţa mea a venit o dată acasă şi mi-a spus că ea nu vrea să doarmă singură. Fetiţa mea nu doarme singură, are nevoie de afecţiune, de iubire, Alex ştie foarte bine. Nu este prima dată când Alex a dormit cu Selena, ea a dormit de mai multe ori la el şi în timp ce era cu fosta lui iubită, Bianca, nu este ceva nou. Şi cred că ea ar fi fost geloasă pentru că fata mea niciodată nu mi-a spus că Daria ar fi .”, a declarat Iulia Sălăgean la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI