25 ian. 2021 | 10:10

Alex Bodi a primit o vizită surpriză în vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru câteva ore

Monden
Alex Bodi a primit o vizită surpriză în vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru câteva ore
Alex Bodi a primit o vizită surpriză în vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru câteva ore

Alex Bodi a primit o vizită  care l-a emoționat profund. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află în arest la domiciuliu. Cine a fost persoana care i-a adus zâmbetul pe bune, omului de afaceri?

Aflaț în arest la domiciliu, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a primit o vizita care l-a emoționat profund. Bărbatul se află arestat la domiciliu, de mai bine de doua luni, după ce a fost arestat ca fiind suspect într-un dosar pentru constituire de grupinfracțional organizat, trafic de persoane si șantaj.

Bărbatul a ieșit din arestul închisorii cu doar câteva zile în înaintea sărbătorilor de iarnă, fiind plasat în arest la domiciliu. Afaceristul locuiește la vila sa din Tunari, alături de iubita lui, Daria Radionova.

Alex Bodi a primit o vizita la vila sa de lux

Recent, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care nu are voie să părăsească locuința, a primit o vizită la domiciliul său. Cea care l-a vizitat a fost una dintre fiicele sale. Acest moment l-a emoționat profund pe afacerist.

”Mi-a fost dor de tine”, au fost câteva dintre cuvintele pe care Alex Bodi i le-a spus fiicei sale în momentul în care a intrat pe ușă!

Alex Bodi se află în arest la domiciliu pentru înca o perioadă de 30 de zile, după  decizia magistraților, care au decis arestarea sa la domiciliu, până când în cazul sau se va lua o noua decizie.

Alex Bodi este un nume controversat în showbiz-ul românesc. Barbatul a a părut tot mai des în presa mondenă. Acesta a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, de care s-a despărțit. Între cei doi au existat mai multe episoade de scandal, dar și despărțiri și împăcări. Pâna la urmă, se pare că cei doi au ales să stea separați.

În prezent afaceristul trăiește o poveste de dragoste cu Daria Radionova, cu care are gânduri serioase, dorins să duca relația la un alt nivel.

Alex Bodi are două fetițe, ambele din relații diferite. Este un tata foarte iubitor și nu ezită să-și arate dragostea față de fiicele sale ori de câte ori are ocazia. De asemenea, controversatul om de afaceri nu ezită să-și arate luxul și opulența în care trăiește în prezent, deși a pornit de jos, dupa cum declrara chiar el la un moment dat.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre actuala iubita a lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut, recent, declarații despre actuala iubită a lui Alex Bodi, pe care blondina a desființat-o prin declarațiile date.

„Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gură și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar. Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV. Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

 

 

 

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro