Alex Bodi, surpriză de proporții pentru Daria Radionova. Ce i-a pregătit, deși este arestat

Alex Bodi, surpriză de proporții pentru Daria Radionova. Ce i-a pregătit, deși este arestat
Alex Bodi, surpriză pentru iubita Daria Radionova: i-a trimis flori, deși e arestat

Alex Bodi nu stă liniștit în arest. Deși este privat de libertate, fostul soț al Biancăi Drăgușanu face mișcări și din spatele gratiilor. Acesta i-a făcut o surpriză de proporții actualei iubite, Daria Radionova. Atenția se prea poate să fi venit în a îndulci episodul terifiant din 11 noiembrie, când afaceristul a fost luat de mascați din vila sa, sub privirile rătăcite ale presupusei rusoaice; mai cu seamă cu cât în urma sa, spun unele surse, femeia ar fi intrat în depresie.

Alex Bodi face mișcări și din spatele gratiilor. Ce surpriză i-a pregătit Dariei

De la a doua cununie, Alex Bodi are un naș care are probleme cu legea, Adrian Tâmplaru, recidivist, interlop din Sibiu. În ultimul său stagiu de închisoare, acesta ar fi organizat o rețea de trafic de persoane. Se bănuiește că Bodi, prin relațiile sale internaționale, ar fi putut ajuta la plasarea unor fete în peisajul monden internațional.

Necazul a venit după ce Alex Bodi a dat o fugă până la Londra și a adus-o pe Daria la București, apoi a instalat-o în vila sa din Pipera. Cu această ocazie, în presă au apărut detalii despre misterioasa parteneră. Femeia nu s-ar numi așa, ci Cabacova, și nu ar fi rusoaică, ci una de-a noastră, de la Chișinău. Oricum ar fi, aceasta a acceptat să vină în România, alături de Bodi, moment în care bărbatul și-a asumat relația cu ea.

Femeia a împărtășit episodul romantic pe Instagram 

Pe de altă parte, ceea ce se anunțau a fi momente fericite în doi, în palatul său din București, s-au dovedit a fi momente de tensiune. Daria se afla în casă în momentul în care mascații au venit să-l încătușeze pe milionar, lucru care i-ar fi adus Dariei o depresie. Din fericire pentru ea, unul dintre partenerii de afaceri de-ai lui Alex Bodi, un ceh, Joseph, care era prin zonă, a venit cu prietena sa în ajutorul Dariei.

Timpul le rezolvă pe toate, spune o vorbă, care pare că se adeverește și de această dată, cel puțin în cazul Dariei. Femeia a postat astăzi mai multe înregistrări video, pe Instagram, unde a îmbrăcat mai multe haine de blană, și-a arătat noua forma a unghiilor, dar și darul de la partenerul său, deși acesta aflat în spatele gratiilor. Ea a primit din partea lui Bodi un superb buchet de trandafiri, iar darul a fost personalizat, fiind în culorile roz și gri, preferate de Daria.