Alex Bodi a primit o vizită surpriză în vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru câteva ore

Alex Bodi a primit o vizită surpriză în vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru câteva ore
Alex Bodi a primit o vizită surpriză în vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru câteva ore

Alex Bodi a primit o vizită  care l-a emoționat profund. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află în arest la domiciuliu. Cine a fost persoana care i-a adus zâmbetul pe bune, omului de afaceri?

Aflaț în arest la domiciliu, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a primit o vizita care l-a emoționat profund. Bărbatul se află arestat la domiciliu, de mai bine de doua luni, după ce a fost arestat ca fiind suspect într-un dosar pentru constituire de grupinfracțional organizat, trafic de persoane si șantaj.

Bărbatul a ieșit din arestul închisorii cu doar câteva zile în înaintea sărbătorilor de iarnă, fiind plasat în arest la domiciliu. Afaceristul locuiește la vila sa din Tunari, alături de iubita lui, Daria Radionova.

Alex Bodi a primit o vizita la vila sa de lux

Recent, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care nu are voie să părăsească locuința, a primit o vizită la domiciliul său. Cea care l-a vizitat a fost una dintre fiicele sale. Acest moment l-a emoționat profund pe afacerist.

”Mi-a fost dor de tine”, au fost câteva dintre cuvintele pe care Alex Bodi i le-a spus fiicei sale în momentul în care a intrat pe ușă!

Alex Bodi se află în arest la domiciliu pentru înca o perioadă de 30 de zile, după  decizia magistraților, care au decis arestarea sa la domiciliu, până când în cazul sau se va lua o noua decizie.

Alex Bodi este un nume controversat în showbiz-ul românesc. Barbatul a a părut tot mai des în presa mondenă. Acesta a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, de care s-a despărțit. Între cei doi au existat mai multe episoade de scandal, dar și despărțiri și împăcări. Pâna la urmă, se pare că cei doi au ales să stea separați.

În prezent afaceristul trăiește o poveste de dragoste cu Daria Radionova, cu care are gânduri serioase, dorins să duca relația la un alt nivel.

Alex Bodi are două fetițe, ambele din relații diferite. Este un tata foarte iubitor și nu ezită să-și arate dragostea față de fiicele sale ori de câte ori are ocazia. De asemenea, controversatul om de afaceri nu ezită să-și arate luxul și opulența în care trăiește în prezent, deși a pornit de jos, dupa cum declrara chiar el la un moment dat.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre actuala iubita a lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut, recent, declarații despre actuala iubită a lui Alex Bodi, pe care blondina a desființat-o prin declarațiile date.

„Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gură și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar. Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV. Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI