Alertă meteo ANM. Se schimbă vremea în toată țara: ce temperaturi avem la final de săptămână

Meteorologii au anuntat cresterea temperaturilor

Meteorologii Administrației Naționale au refăcut prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Potrivit prognozei meteo ANM, vremea se schimbă în toată țara. Incredibil ce temperaturi sunt anunțate la acest final de săptămână.

Vremea schimbă foaia. Avertizare meteo din partea ANM pentru acest final de săptămână. Ce se întâmplă cu temperaturile în weekend

Potrivit noii prognoze a meteorologilor Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturile vor crește simțitor de mult, astfel că nici la munte nu va mai ninge, spre dezamăgirea iubitorilor de zăpadă.

Noul anunț venit din partea meteorologilor arată că sfârșitul de săptămână nu mai aduce ninsori nici măcar la munte. Spre dezamăgirea iubitorilor sezonului de iarnă, specialiștii meteo anunță creșterea substanțială a temperaturilor.

Iarna dispare de pe teritoriul românesc în următoarele zile

Asta, după ce iarna își intrase în rol în mai multe regiuni din țară înainte de data de 1 decembrie și bucurase multă lume cu apariția primilor fulgi de nea. Acum urmează o schimbare radicală a temperturilor.

Potrivit meteorologilor iarna nu ne mai aduce zăpadă în următoarele zile, ci din contră, cresc temperaturile simțitor de mult, în timp ce ploile vor pune stăpânire pe toată România, chiar și la munte.

Care sunt temperaturile anunțate de meteorologi

Chiar dacă dimineața și noaptea, specialiștii anunță că vremea se va menține rece, pe parcursul zilelor, termometrele vor arăta temperaturi de până la 15 grade Celsius, în special în vestul, nordul și centrul teritoriului.

În plus, ninsorile care au făcut probleme pe drumurile naționale zilele trecute, vor fi înlocuite de ploi sau chiar precipitații mixte, informează meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie.

Ploaia și vântul pun stăpânirea pe România

Astfel, în zona Dobrogea sunt anunțațe precipitații mixte, iar în sudul, estul și centrul României vom avea parte de burniță, chiciură și nori de joasă înălțime. De asemenea, în sudul Banatului și pe litoral și vântul va sufla cu 65 de kilometri la oră.

De asemenea, conform prognozei meteorologice, în sudul și estul țării ceața va persista în zilele următoare și le va pune probleme șoferilor, mai ales în asociație cu ploaile care sunt deja prognozate.

Cum va fi vremea în București

Nici cei care vor alege să își petreacă sfârșitul de săptămână la munte nu vor fi ocoliți de ploi, Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la munte sunt anunțate precipitații, vânt puternic, iar de ninosi nici nu se pune problema.

Prognoza pentru zona montană este valabilă și pentru București. Capitala va avea parte de o vreme asemănătaore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI