Plăcerea periculoasă a Verei Miron de la Survivor România 2021. Bărbații vor tremura în fața ei

Plăcerea periculoasă a Verei Miron de la Survivor România 2021. Bărbații vor tremura în fața ei
Placerea periculoasa a Verei Miron de la Survivor Romania 2021

Care este plăcerea periculoasă a Verei Miron de la Survivor România 2021. Aceasta este cea mai nouă concurentă din echipa Războinicilor  de la Survivor România 2021 și a arătat, deja, pe traseu, că este dură și că poate fi o forță în înfruntările de pe traseele din Republica Dominicană.

Plăcerea periculoasă a Verei Miron de la Survivor România 2021

De altfel, Vera Miron nu se teme de Faimoșii de la Survivor România 2021. Ea a devenit antrenor de fitness după ce a reușit să dea jos 30 de kilograme, la un an de la nașterea băiețelului ei. În Capitală, aceasta a antrenat mai multe vedete, însă înainte de a-și urma pasiunea pentru sport, ea a colaborat cu Teatrul Național București, vreme în care se ocupa și de afacerea pe care o avea cu fostul ei soț, și anume, barul din incinta treatrului.

Iar dacă fitnessul este meseria ei în prezent, aceasta mai are o pasiune cât se poate de periculoasă. Prin urmare, aceasta adoră să tragă cu arma, ea fiind chiar o expertă în materie de tir cu pistolul. Mai mult, chiar și pe rețelele de socializare Vera Miron postează adesea momentele în care trage cu pistolul.

Cine este Vera Miron de la Survivor România 2021

Vera Miron are vârsta de 34 de ani, este din Brașov și o cunoaște pe fosta Faimoasă, Ana Porgras. Amintim că aceasta a fost eliminată din competiție săptămâna trecută. Ele sunt prietene, dar nu vor avea însă ocazia să se lupte pe traseele din Republica Dominicană. Astfel, Vera Miron este mămica unui băiețel în vârstă de 7 ani, pe nume Lucas. Ea îl crește singură, după ce a divorțat de tatăl copilului ei.

Cât timp Vera Miron se află la Survivor România 2021, mama sa, în vârstă de 70 de ani, îl are în grijă pe copilul Verei. De altfel, Războinica s-a înscris la competiția Survivor România 2021 chiar la îndemnul fiului ei, care o așteaptă acasă cu marele premiu pentru o căsuță a acestora. Ca să fie selectată la această emisiune, Vera Miron a mințit că știe să înoate, cu toate că a fost pe punctul de a se îneca într-un concediu petrecut la mare, în Spania.

În plus, Războinica Vera Miron a spus despre sine că este o fire sufletistă, dar poate deveni chiar răutăcioasă atunci când cineva îi greșește în mod repetat. Vera Miron a mai spus și că este o persoană directă, căreia îi place să le spună celorlalți în față ce anume o deranjează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI