Albert Oprea, decizie radicală la Survivor România 2021. Ce mesaj a transmis publicului

Albert Oprea, decizie radicală la Survivor România 2021. Ce mesaj a transmis publicului
Albert Oprea, mesaj pentru public la Survivor România 2021. A luat o decizie ce va schimba cursul jocului

E război la Survivor România 2021. Scandalul se poartă în echipa Războinicilor, între Sorin și Albert. Acesta din urmă, simțind presiunea creată în echipă după ce a ieșit favoritul publicului pentru a șaptea oară plus perioada sa mai puțin prolifică în concurs, a rostit o decizie neașteptată pentru coechipieri. Supraviețuitorul a transmis publicului, în Consiliu, că nu mai vrea să fie votat de către telespectatori.

Survivor România 2021. Albert Oprea a luat o decizie radicală: cere publicului să nu-l mai voteze

Albert Oprea a făcut un apel către susținătorii lui. Războinicul îi roagă să nu-l mai voteze în competiție. Acesta a avut onoarea de a fi alesul publicului de șapte ori consecutiv. Decizia a venit în urma faptului că, de câteva săptămâni, nu mai aduce puncte. De altfel, și colegii săi au adus acest argument în fața telespectatorilor care l-au votat pe Albert.

„Eu am venit în față și am avut o discuție înainte de meci în ultima vreme am avut multe certuri, reproșuri, vibe-ul prost în echipa. Mi-am dat seama că eu sunt principalul vinovat mai ales din punct de vedere sportiv. Mi-am cerut scuze fiecăruia în parte dacă am greșit cu ceva. În ultimele săptămâni am fost cel mai slab din punct de vedere sportiv.

Nu am adus puncte, dar totuși am ieșit favoritul publicului ceea ce mi-a dat responsabilitatea să votez pe altcineva. Nu e corect că în momentul de față să fiu favoritul publicului. Mulțumesc publicului care m-a votat, să nu se înțeleagă greșit. Eu am venit aici să fiu cel mai bun, să ajut echipa. Deocamdată eu nu ajut echipa”, a declarat Albert.

„Am ajuns să fiu cel mai slab sportiv. Nu merit să fiu favoritul publicului” 

Pe de altă parte, războinicul îi asigură pe admiratori că nu renunță la joc, dar a menționat că în acest moment nu se simte îndreptățit să aibă poziția de ”învingător” în ochii lor, dar și să nominalizeze o persoană mai slabă pentru eliminare, simțind că postura, în acest context, este ingrată.

„Nu mi-aș dori să plec acasă. Mă simt motivat să am revenirea asta, mi-am dorit să aduc puncte astăzi, dar nu am făcut-o. Nu mai aduc puncte de o perioada de timp. Am venit aici să fiu un Războinic să-i batem pe Faimoși. La ora actuală am ajuns să fiu cel mai slab sportiv și nu merit să fiu favoritul publicului.

Rog publicul să nu mă mai voteze deocamdată pentru că nu merit să fiu favoritul publicului, să votez pe cineva din echipa să plece care e mai bun. Nu sunt căzut psihic, e pur și simplu adevărul. Nu mai dau randament și nu mai vreau să fiu favoritul publicului pentru că simt că nu mai merit”, a continuat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI