Faimoșii de la Survivor, înjurați de Sorin. Culiță Sterp s-a enervat grav

Faimoșii de la Survivor, înjurați de Sorin. Culiță Sterp s-a enervat grav
Faimosii de la Survivor, injurati de Sorin de la Razboinici

Nici nu a început bine ediția de joi, 8 aprilie, că spiritele de la Survivor România deja s-au încins. Culiță Sterp s-a enervat grav, după ce Sorin de la Războinici a răbufnit la adresa Faimoșilor, insultându-i pe rivalii acestuia. Reacția lui Sebi Chitoșcă este incredibilă.

Faimoșii de la Survivor, înjurați de Sorin

Scandal uriaș la Survivor România. S-au aruncat cuvinte grele în timpul jocului de recompensă. Furios că Faimoșii le-au luat-o, din nou, înainte și i-au condus pe albaștrii la proba de aruncat săculeți în cuburile de pe masă, Sorin de la Războinici nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa rivalilor săi, pe care i-a jignit în ultimul fel.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă de la Faimoși au fost revoltați de reacția violentă a fotbalistului Războinic și i-au răspuns imediat. Dialogul tăios dintre cei trei a captat atenția tuturor celor prezenți.

Sebastian Chitoșcă: Bă, ăsta a zis că se p*** pe noi

Culiță Sterp: Cum, mă? Pe noi toți?

Sebi: Da, pe toți!

Culita catre sorin: Bă, tu ai zis că te p*** pe noi?

Sorin: Da!

Culiță: Cum p*** să zici așa ceva, mă? Pe toți…

Sorin: M-ați enervat!

Scandal între Zanni și Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp l-a acuzat pe Zanni de faptul că l-ar fi trădat la Jador și viceversa. Mai exact, artistul i-a spus protejatului lui Alex Velea că nu suportă oamenii falși, deoarece înainte de Consiliu Zanni i-a spus lui Culiță să-l voteze pe Jador, iar manelistului i-ar fi spus să îl propună pe Culiță spre nominalizare.

„Voiam să vorbesc cu tine, după Consiliu. Tu mă cunoști pe mine așa cum te cunosc și eu pe tine și știi că urăsc oamenii falși. Înainte de Consiliu, tu ai venit să îmi spui să-l votez pe Jador, iar lui i-ai spus să mă voteze pe mine. Dacă tu chiar ai făcut asta e foarte trist, pentru că nu mă așteptam.”, a spus Culiță, deranjat de atitudinea colegului său de la Faimoși.

La rândul său, Zanni s-a apărat spunând că Jador a fost cel care a înțeles greșit ceea ce a vrut el să-i transmită manelistului. Culiță a declarat că se simte confuz după discuția dintre cei doi.

„Dacă ai ceva să îmi mai spui, să vii să îmi spui în față. De acum încolo vom fi doar colegi, eu am incercat să fiu prieten cu toată lumea. Ești ultimul de la care mă așteptam și nu imi vine să cred.”, i-a spus Culiță Sterp lui Zanni în tabăra Faimoșilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI