Albert Oprea a izbucnit nervos la Survivor România: ‘Ești nebun, nene, cu capul’

Albert Oprea a izbucnit nervos la Survivor România: ‘Ești nebun, nene, cu capul’
Albert Oprea a izbucnit nervos la Survivor Romania

Favoritul publicului de la Survivor România a răbufnit, după săptămâni întregi de tăcere. Albert de la Războinici nu s-a mai putut abține și s-a certat cu Sorin Pușcașu, spre uimirea publicului de acasă. Cei doi concurenți s-au jignit și și-au aruncat cuvinte grele, în prezența coechipierilor săi din tabăra albastră.

Albert Oprea a izbucnit nervos la Survivor România

Albert și Sorin par să nu mai poată conviețui împreună, în junglă, iar de data aceasta niciunul dintre ei nu se mai ferește să arate acest lucru. După Consiliul de urgență de la Survivor, în urma căruia prezentatorul showului a anunțat plecarea lui Jador din competiție, întorși înapoi în camp, Albert și Sorin și-au aruncat săgeți otrăvitoare, unul celuilalt. Scandalul este în floare, iar reproșurile sunt la ordinea zilei.

Albert: Băi, nene, ești bolnav la cap? Ești nebun, nene, cu capul. Ești obsedat de mine. Lasă-mă, frate, în pace. Te iei de orice, îmi găsești orice.

Sorin: Eu? Nu, mă, sunt scârbit de gesturile tale, asta sunt. Atâtea victimizări, eu nu mai pot să înghit. Ești un gunoi. Vreau să vadă toată lumea cine ești. Recunoaște odată că ai făcut treaba aia.

Albert: Bă, tu nu ai nimic altceva de făcut?

Sorin: Ești un neasumat, un copil. Un băiețel. Ești un nimic. Băi, nebunule, cu cine crezi că vorbești?

Albert: Gata, mă, crezi că mă sperii sau ce ai?

Albert vrea să facă pace cu toți Războinicii

În conflictul dintre cei doi Războinici a intervenit și Maria, care pare să fie de partea lui Albert în războiul acestuia cu Sorin. Cu toate acestea, sportivul a decis să îngroape securea războiului și i-a convocat pe colegii săi de echipă la masă, pentru a le cere scuze, fiecăruia în parte. După ce s-a sfătuit cu Marius și Andrei, Albert a stat de vorbă și cu Starlin și Sorin pentru a le comunica decizia lor.

„Trebuie să fii mai încrezător în tine, atât. Și trebuie să lași gândurile astea deoparte. Când pleci la traseu pleci așa (n.r. – dărâmat) și se vede. Se vede că te gândești 100% la altceva. Asta te pierde pe tine.”, i-a spus Marius Crăciun lui Albert.

Albert Oprea este determinat să dea totul pe traseu, spunând că faptul că iese, de aproape două luni, favoritul publicului este o presiune imensă pe umerii săi, din moment ce trebuie, la rândul său, să-și nominalizeze colegii de echipă la Consiliu.

„I-am luat pe toți la masă și le-am spus că îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am greșit, vreau să fac totul să fie bine pentru echipă. Dacă va fi bine pentru echipă, va fi bine și pentru noi. Ne certăm între noi și suferă echipa. Am lăsat garda jos, hai să fie bine pentru noi.”, a spus Albert la Survivor România.

Urmăriți Playtech.ro și pe