Ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să te îngrași? Deserturile recomandate de specialiști

Ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să te îngrași? Deserturile recomandate de specialiști
Cu ce potolesti pofta de dulce

Te-ai săturat să ții tot felul de diete care promit marea cu sarea, ca, într-un final, să dai iama în prăjituri? Nutriționiștii dezvăluie ce trebuie să faci atunci când îți este poftă de ceva dulce. Soluția este mai simplă decât crezi. Poți mânca în continuare desert, ținând cont de recomandările specialiștilor. Dacă ești mare iubitoare de torturi și vrei să slăbești, articolul acesta este pentru tine.

Ce faci cu pofta de dulce dacă ții dietă

Un regim de slăbit poate fi o corvoadă pentru mulți dintre noi. Pe lângă faptul că trebuie să te abții de la alimentele tale preferate, mai trebuie să gătești rețete fade, fără gust. Alimentația trebuie să fie cât mai naturală, pe bază de multe legume și fructe, și să te hidratezi. Deci, adio băuturi carbogazoase, pizza, paste sau gogoși.

Atunci când te afli la dietă, primul lucru pe care trebuie să-l elimini de pe lista de cumpărături este zahărul rafinat. Nutriționiștii au mai multe ponturi pentru tine, de care poți să ții cont pentru a te putea bucura de dulcele preferat chiar și atunci când vrei să pierzi în greutate. Sunt obiceiuri dulci care vin de hac grăsimii abdominale.

Trucurile dezvăluite de nutriționiști

Experții în alimentație au dezvăluit modul prin care te poți bucura în continuare de preparatele pe care le iubești, fără a-ți compromite silueta. De cele mai multe ori, atunci când îți impui să nu te mai apropii de ciocolată, ajungi să faci opusul, nu-i așa? Acesta este și motivul pentru care dieteticienii recomandă moderația când vine vorba de consumarea preparatelor dulci, fără a fi nevoie să le excluzi definitiv din meniu.

Doar pentru că încerci să slăbești, asta nu înseamnă că trebuie să renunți pentru totdeauna la desertul tău preferat. În loc să-ți refuzi micile plăceri culinare, poți încerca să limitezi porțile. Spre exemplu, mănâncă doar jumătate dintr-o prăjitură. În felul acesta îți va fi mult mai ușor să respecți planul în timpul procesului de slăbire.

Cel mai sănătos desert

Consumul moderat de ceva dulce poate fi un mod plăcut de a te bucura de mâncare. Porțile controlate ajută la păstrarea siluetei chiar și atunci când îți dorești să mănânci desertul preferat, subliniază EatThis. Include și ceaiul verde, pentru a pierde în greutate. Băutura este bogată în antioxidanți și te ajută să slăbești. Dacă vrei să optezi pentru ceva ușor și delicios, înlocuiește deserturile din zahăr procesat cu o salată de fructe. Aceasta satisface nevoia de dulce într-un mod sănătos.