02 nov. 2021 | 13:11

Ai condens în frigider sau în congelator? Ce problemă gravă semnalizează acest lucru

Diverse
Ai condens în frigider sau în congelator? Ce problemă gravă semnalizează acest lucru
Cand e cazul sa inlocuiesti frigiderul?

Dacă te-ai confruntat cu problema condensului în frigider sau congelator, atunci ar trebui să știi ce înseamnă asta.

Ce faci dacă ai condens în frigider

Electrocasnicele au o perioada de viață de câțiva ani, în funcție de cât le folosești și cum le îngrijești. Unele au o perioadă mai scurtă de funcționare, dar ar trebui să știi când să le schimbi și când să le repari.

Frigiderul, de exemplu, poate face condens, la fel ca congelatorul. Ei bine, asta nu e un motiv suficient de întemeiat încât să îl înlocuiești.

Este posibil să ai probleme legate de garnitura de pe ușă. Prine un o coală de hârtie în ușa frigiderului și închide-o. Dacă foaia cade, înseamnă că garnitura este slăbită și trebuie înlocuită.

Din fericire, această problemă este una care se poate rezolva destul de ieftin și rapid. O garnitură nouă costă aproximativ 50 de lei.

Dacă frigiderul face mai mult zgomot decât de obicei, ar fi bine să verifici motorul sau să chemi pe cineva care poate face asta. Dacă frigiderul este prea cald la exterior, atunci trebuie neapărat să îl verifici chemând pe cineva priceput.

Când să cumperi electrocasnice noi

O altă problemă este când frigiderul nu mai răcește bine mâncarea. Acesta este semnul că a venit momentul să investești într-un alt frigider.

Aceleași lucruri se aplică și pentru alte electrocasnice. Mașina de spălat vase are o durată de viață de aproximativ 10 ani.

Dar sunt mai multe probleme pe care le poți întâmpina, cum ar fi ușa care nu se mai închide la fel de bine, apa care nu se mai încălzește la fel sau tot felul de sunete ciudate în timpul spălării.

Când vasele tale nu mai ies curate din mașina de spălat vase, atunci ar trebui să o înlocuiești. Dacă întâmpini alte probleme, poți apela la ajutorul unui profesionist și să calculezi dacă este mai rentabil să o repari sau să cumperi una noua.

Cât despre mașina de spălat rufe, ea are aceeași durată de viață ca în cazul mașinilor de spălat vase.

Dacă ai grijă de ea, ar putea să te țină mai mult timp. Dacă mașina ta are scurgeri de apă sau face mult zgomot, ar fi bine să chemi pe cineva să se uite la ea. Poți preveni multe distrugeri prin folosirea unui produs anticalcar.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro