30 mai 2023 | 20:52

Ai cea mai bună vedere dacă găseşti calul ascuns în imagine! Nu oricine poate face asta, iluzia optică e specială

Diverse
Ai cea mai bună vedere dacă găseşti calul ascuns în imagine! Nu oricine poate face asta, iluzia optică e specială
Iluzia optică îi provoacă pe cei mai inteligenți dintre noi să privească dincolo de ceea ce este evident

Daă te știi cu o vedere excelentă, nu-ți va fi greu să găseşti calul ascuns în imagine. Trebuie să-ți mai spunem că nu oricine poate face asta, iluzia optică e specială. Așa că, dacă te simți în stare, noi te provocăm să aflii dacă ai cea mai bună vedere.

Te provocăm la iluzia optică specială! Află dacă ai cea mai bună vedere

Imaginea din galerie îi provoacă pe privitori să privească cu atenție scena de pădure în alb și negru. Aceasta arată un bărbat sprijinit de rucsacul său în timp ce hrănește o pasăre din mână și este înconjurat de copaci.

Vezi și: Iluzia optică pentru oamenii cu ochi de șoim. Găsești cele 3 mere din imagine în doar 15 secunde?

Deși nu este imediat evident, printre frunziș se ascunde un animal cu patru picioare. Fanaticii iluziilor optice și-au frământat creierii încercând să găsească ce este ascuns cu atâta măiestrie.

Trebuie să găseşti calul ascuns în imagine!

Dar, de fapt, este vorba de conturul unui cal care poate fi văzut deasupra bărbatului, capul acestuia fiind format din ramurile copacilor care se află în umbră. Iluzia optică îi provoacă pe cei mai inteligenți dintre noi să privească dincolo de ceea ce este evident și să se concentreze asupra formelor ascunse în imagine.

Vezi și: Care dintre liniile verzi e mai lungă, de fapt? Iluzie pentru cei cu adevărat inteligenţi

Dacă nu ți-ai dat seama unde se află calul, nu te impacienta, îți dăm noi soluția. Așa că, citește mai departe.

Rezolvarea acestei iluzii optice speciale

Așa cum spuneam la început, este vorba de o iluzie optică ascunsă în această imagine în alb și negru. Tot ce ai de făcut este să descoperi unde se află calcul în această imagine și va trebui să fii foarte atent. Și ca să fie totul și mai interesant, ar trebui să rezolvi acest puzzle în doar 25 de secunde. Dacă ai reușit înseamnă că, într-adevăr, ai cea mai bună vedere.

Vezi și: Iluzia optică banală care arată ce personalitate ai. Ce vezi prima dată în imagine, copaci sau o față?

Dar, în situația în care nu ai reușit să descoperi, nu e nimic îți dăm noi rezolvarea în a doua imagine din galerie. Dacă te uitiți cu atenție, vei observa că ceea ce cauți se află chiar deasupra capului personajului din imagine. Cu alte cuvinte, forma unui cal poate fi văzută deasupra capului bărbatului.

Iluziile optice și puzzle-urile devin o activitate zilnică populară pentru cei care doresc să își testeze nu doar vederea, ci și puterea creierului. Dar dacă această iluzie optică a fost prea ușoară, sau prea grea, pentru tine, atunci de ce să nu încerci să descoperi ce număr vezi în imaginea din alt test pe care ți-l propunem.

Dacă ești un fan al puzzle-urilor sau a imaginilor cu iluzii optice, găseşte greşeala din imagine în mai puţin de 5 secunde, într-un alt test interesant, poate așa îți demonstrezi ce vedere ageră ai.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro