Agresoarea Mirelei Vaida atacă lumea în București. Imaginile arătate de Adriana Bahmuțeanu

Agresoarea Mirelei Vaida atacă lumea în București. Imaginile arătate de Adriana Bahmuțeanu
Agresoarea Mirelei Vaida ataca lumea in Bucuresti. Imaginile aratate de Adriana Bahmuteanu

În urmă cu doar câteva săptămâni, Mirela Vaida trecea prin clipe înfiorătoare, după ce a fost atacată în direct de către o femeie care a reușit să pătrundă în platou.

Agresoarea Mirelei Vaida atacă lumea în București

Prezentatoarea a explicat că era amenințată cu moartea, iar despre femeie s-a aflat că are probleme psihice și că fusese internată în spital pentru asta.

Acum, se pare că autoritățile au lăsat-o liberă, așa că au apărut imagini șocante. Adriana Bahmuțeanu a publicat câteva fotografii în care arată cum agresoarea Mirelei Vaida atacă alte persoane în București.

„INCREDIBIL!!! Doar in Romania se poate întâmpla asa ceva!!! Atacatoarea Mirelei Vaida este pe strada, in mijlocul Bucureștiului si agresează alte persoane!!! Chiar nu si-a dat nimeni seama ca reprezinta un pericol public???

Doar la noi nebunii sunt lasati in libertate!!! Priviti si va cruciti!!!”, a fost mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu, alături de videoclipul în care femeia atacă un bărbat.

Ce a spus Mirela Vaida despre faptul că agresoarea ei este în libertate

Agresoarea Mirelei Vaida se află în centrul Capitalei, unde lovește o persoană care trece pe stradă. Adriana Bahmuțeanu a făcut apel la autorități privind pericolul pe care îl reprezintă această femeie.

Mirela Vaida consideră și ea că atât agresoarea ei, cât și prietena acesteia, reprezintă un pericol pentru societatea. Prezentatoarea a făcut haz de necaz și a spus că se așteaptă să i se mai întâmple și alte lucruri, cât timp cele două sunt libere.

”Am fugit crezând că o las toate lucrurile în spate și tot ce m-a afectat nu mă mai afectează și când m-am întors am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața, n-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori. Nimic și nimeni, libere ca pasărea cerului.

Ele stau pe aici, sunt pe aici, mâine poimâine devenim prietene. Dacă avem noroc scăpăm, dacă nu, nu. Dacă te nimerește pietroiul în cap, dacă n-ai avut noroc, aia e. Ele spun că eu încă le datorez eu lor bani, deci mă aștept să se mai întâmple doamne ferește.”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI