Pe cine căuta, de fapt, agresoarea Mirelei Vaida. Detalii șocante mărturisite la Poliție

Pe cine căuta, de fapt, agresoarea Mirelei Vaida. Detalii șocante mărturisite la Poliție
Pe cine căuta agresoarea Mirelei Vaida

Mirela Vaida a fost atacată de o femeie în data de 19 martie, în platoul emisiunii ”Acces Direct”. Agresoarea a aruncat în direcția ei cu un bolovan. Aceasta a fost imobilizată de un cameraman, apoi predată Poliției, care a venit imediat la fața locului. Tot de acolo vin și noi detalii, dezvăluite de jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan în cadrul show-ului de la Antena 1.

Agresoarea Mirelei Vaida căuta pe altcineva. Jurnalistul Bălan a devoalat fragmente din declarațiile ei date anchetatorilor

Femeia este o persoană cu probleme psihice și se pare că le-ar fi spus oamenilor legii că ea credea că o atacă pe Simona Gherghe, cea care a prezentat emisiunea ”Acces Direct” în urmă cu câțiva ani. Cert este că, în urma întâmplării, Mirela Vaida a trăit un șoc și de atunci se teme pentru viața ei și a familiei sale.

În cursul zilei de 22 martie a mers la Secția 4 de Poliție, unde a depus o plângere împotriva celei care a agresat-o. În cazul în care se va dovedi că a avut discernământ, femeia de 40 de ani, din Iași, riscă să petreacă mulți ani în închisoare. Conform unor informații vehiculate în presă, inculpata a fost externată de la Spitalul Obregia pe data de 12 martie, cu diagnosticul de ”retard”.

A fost amenințată cu moartea pe Facebook

Mirela Vaida a dezvăluit că primește amenințări pe rețelele de socializare de la Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Mai mult, prezentatoarea a declarat că femeia a amenințat-o cu moartea, imediat după ce va ieși din închisoare.

„Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus aceasta.

Avocatul Adrian Cuculis, invitat permanent în emisiunea de la Antena 1, a fost primul oaspete al Mirelei Vaida în platou după incidentul șocant. El a declarat că moderatoarea a fost victima unei tentative vădite de omor: „E incredibil, am văzut imaginile. E un bolovan, a vrut să vă lovească în cap. Poate fi încadrată la tentativă de omor”. Pentru moment, producătorii show-ului nu au oferit detalii despre cele întâmplate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI