Afacerea prin care Deea Maxer face 3.000 de euro lunar. Dinu Maxer este un soț fericit, cu siguranță

Afacerea prin care Deea Maxer face 3.000 de euro lunar. Dinu Maxer este un soț fericit, cu siguranță
Afacerea prin care Deea Maxer face 3.000 de euro lunar.

Care este afacerea cu care Deea Maxer face 3.000 de euro lunar. Cum ea și soțul ei au luat o pauză în ce privește cariera artistică, iată că cei doi soți se concentrează pe zona de business. Pandemia i-a făcut astfel pe cei doi soți artiști să se reorienteze și pentru a putea avea în continuare câștiguri frumoase.

Afacerea prin care Deea Maxer face 3.000 de euro lunar

Deea, soția lui Dinu Maxer, a fost cea  care a intrat în afaceri, mai exact. Ea a început să activeze de curând  în industria afacerilor cu produse cosmetice și se pare că deja se bucură de succes. Dinu Maxer a povestit despre ocupația actuală a soției sale, dar și câți bani fac amândoi din afacerea cu cosmetice.

„Sunt foarte mândru de soția mea! Faptul că Deea a reușit în acest sistem este prin faptul că este foarte încântată și de produse, adică nu e o simplă reclamă, gen influencer. Suma pe care o aduce în casă este de 3000 de euro, dar nu numai Deea câștigă banii ăștia, are o echipă sub ea și inclusiv eu, care sunt în echipa ei, fiindcă mi s-a părut un sistem foarte inteligent făcut, inclusiv eu, luna asta, am venituri, nu care ating miile de euro, dar e bine.

Suntem 3-4 oameni care câștigăm peste 1000 de lei pe lună. În momentul ăsta pot să spun că a devenit o afacere de familie, în care m-am implicat și eu de astăzi 100%”, a dezvăluit Dinu Maxer pentru WOWbiz.ro.

„E ca un fel de școală”

Deea nu lucrează singură, ci are un ajutor de nădejde chiar în persoana soțului ei, Dinu Maxer, care o ajută să fie un exemplu pentru femeile pasionate de make-up și marketing.

„Această reorientare de carieră a venit din cauza lipsei de activitate artistică. Noi avem un reality show, Andreea are o piesă în promovare acum. Adică sunt și mici venituri din drepturile de autor, dar sunt sume mici. Noi nu am oprit de tot activitatea artistică. În continuare activăm, dar acum cu pandemia nu mai ai cum.

Este o oprortunitate care i s-a deschis Deei și care la rândul ei, o deschide și oamenilor interesați, oameni care au rămas fără loc de muncă și își doresc să facă bani în acest sistem MLM (Multi Level Marketing). E ridicat la un nivel superior față de ce se întâmplă la firmele concurente. Oamenii pot lucra alături de noi și îi ajutăm, chiar dacă nu au studii de marketing.

E ca un fel de școală, e gratuit ce îi învăț. Deea a făcut proiectul ăsta în rimul rând pentru mame, mame casnice, singure, femei care și-au pierdut locul de muncă, femeile din comunitatea ei, care au nevoie de un venit suplimentar. Dacă ea a reușit să câștige bani și fetele care au învățat-o să facă bani din vânzarea asta de produse cosmetice, îngrijire, acum la rândul ei ajută și ea, asta e idee până la urmă.

Pe lângă faptul că are rezultat și câștigă bani, a vrut să le ajute și pe ele. Deja sunt rezultate în echipa ei, inclusiv eu, plus alte câteva colege, după o lună de activitate cu Deea, deja își iau primele salarii”, a mai precizat Dinu Maxer pentru sursa citată.

Deea și Dinu Maxer sunt împreună de peste 16 ani și au împreună doi copii, un băiat și o fată.