Nicoleta Luciu l-a înșelat pe Dinu Maxer cu Nuțu Cămătaru? Fostul iubit dă din casă: „De ce tace?” EXCLUSIV

Nicoleta Luciu l-a înșelat pe Dinu Maxer cu Nuțu Cămătaru? Fostul iubit dă din casă: „De ce tace?” EXCLUSIV
Nicoleta Luciu l-a înșelat pe Dinu Maxer cu Nuțu Cămătaru?

Controversatul volum ”Dresor de lei și de fraieri”, scris de Codin Maticiuc, în care Nuțu Cămătaru face dezvăluiri incendiare, a aruncat în aer showbiz-ul românesc. Nicoleta Luciu l-a înșelat pe Dinu Maxer cu Nuțu Cămătaru? Contactat de reporterii Playtech.ro, Dinu Maxer, solistul trupei AXXA, își provoacă fosta iubită, pe Nicoleta Luciu, să iasă la rampă cu declarații: ”Sunt curios și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace?”.

„Am cenzurat despre femei. Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit”

Referitor la incendiarul său volum ”Dresor de lei și de fraieri”, Nuțu Cămătaru a menționat că nu a dorit să ofere detalii picante despre femeile care i-au plăcut, și nici nume, pentru a nu le băga în belele cu actualii lor parteneri de viață, însă tot a luat ”foc” showbiz-ul autohton: ”Am cenzurat despre femei. Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate, la casa lor, e mai frumos așa…”, mărturisea Nuțu Cămătaru, la lansarea cărții despre viața sa.

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe Nicoleta Luciu: ” Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe”

Nuțu Cămătaru a povestit cum a cunoscut-o pe superba Nicoleta Luciu, fost iepuraș Playboy, vedeta cu cei mai mari sâni naturali:

”Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău”, a explicat Nuțu Cămătaru, care în 2006 menționa că Nicoleta a fost una dintre cuceririle sale. Legăturile pe care vedeta le-a avut cu Nuțu și Sile Cămătaru au luat amploare în 2003, în timp ce aceasta avea o relație cu Dinu Maxer?:

”N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la „Surprize, Surprize!”, pentru Andreea Marin, și multe altele! Păi, Elena Ioniță (n.r.- una dintre membrele trupei DeCorazon și actrița de telenovele) a zis că-i logodnica mea, dar n-a fost! Nu mai am nicio treabă. Am fost în 2003. Era domnișoară. Păi a cui să spună că e logodnica?

A lui Vasile de pe uliță?! Dacă nu zicea că-i logodnica lui Nuțu Cămătaru, cine mai auzea de ea?! Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, povestea Nuțu Cămătaru, în trecut, pentru ziarul Averea.

Dinu Maxer: ” Sunt curios și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace?”

Cum celebrul Nuțu Cămătaru nu a oferit detalii suplimentare în cartea sa și, pe alocuri, a lăsat loc de interpretări, mulți se întreabă acum dacă Nicoleta l-a înșelat pe Dinu Maxer, solistul trupei AXXA, cu care la acea vreme era într-o relație. Contactat de reporterii Playtech.ro, Dinu Maxer ne-a declarat, în exclusivitate:

”Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005.

Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani, nu i-am urat ”La mulți ani!”, de Moș Nicolae”.

Nicoleta Luciu l-a părăsit pe Dinu Maxer, pe motiv că el nu voia însurătoare și copii?

În 2005, când au pus punct relației, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu nu au dorit să facă public motivul despărțirii. Abia după câțiva ani, Deea Maxer, actuala soție a lui Dinu, a spus adevărul:

”Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta (n.r.-Nicoleta Luciu)! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii.

Deci femeia își dorea copii! El a crescut în casă cu doi copii. D-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama-soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, povestea Deea Maxer, la Antena Stars.