Momente cumplite pentru Dinu Maxer. Artistul este dărâmat la final de an: „Foarte bolnav”

Momente cumplite pentru Dinu Maxer. Artistul este dărâmat la final de an: „Foarte bolnav”
Prin ce trece Dinu Maxer

Dinu Maxer întâmpină câteva provocări la finalul anului. Acesta se bucură de o carieră impresionantă și o familie extrem de frumoasă, însă o problemă nu îi dă pace și îl apasă. El speră să depășească momentul dificil în perioada următoare și își dorește ca rudele sale să rămână unite.

Ce a pățit Dinu Maxer. Ce probleme are, de fapt

Dinu Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera lui, Deea, care i-a dăruit doi copii. Acesta este împlinit pe toate planurile, însă o problemă apăsătoare nu îi dă pace chiar la finalul anului. El își dorește ca familia lui să rămână unită în continuare și în următoarea perioadă.

Mai exact, Dinu Maxer a mărturisit că tatăl lui este extrem de bolnav, așa că speră ca acesta să depășească momentul dificil și să se însănătoșească.

„2021, cu toate că a început dificil cu al treilea val, până la urmă, s-a dovedit a fi un an bun pentru noi, profesional vorbind.

Din punct de vedere familial, nu pot să spun că s-a întâmplat ceva în plus sau în minus, ceea ce este foarte bine, fiindcă una dintre dorințele mele pentru anul ce urmează este să rămânem în aceeași formulă cu toții, tatăl meu, care este foarte bolnav, să depășească acest moment și atunci îmi doresc să rămânem cu toți uniți, fiindcă familia îți dă sursa puterilor, este sursa inspirației mele și e necesară ca să zâmbesc în continuare.”, a spus Dinu Maxer, pentru WOWbiz.

Fiica lui Dinu Maxer a avut prima întâlnire cu Moș Crăciun. Ce face micuța de atunci în fiecare dimineață

Vedetele au fost vizitate de Moș Crăciun în acest an, iar familia lui Dinu Maxer a trăit un moment emoționant de sărbători. Fiica artistului a avut prima întâlnire cu bătrânelul de la Polul Nord. Totuși, starul a mărturisit că au urmat și anumite repercursiuni după respectivul eveniment.

„La noi s-a întâmplat anul acesta un lucru inedit. Din cauză că filmăm pentru un reality show, Moș Crăciun a venit înainte.

Asta a implicat ca el să bată la ușă, Maysa, fetița mea în vârstă de doi anișori, să îl cunoască pentru prima dată și de aici repercursiunile.

În fiecare dimineață, dacă cumva, un curier bate la ușă, începe să plângă și până nu îi deschidem ușa și îi arătăm că acolo nu e Moș Crăciun, nu se liniștește. Deci iată că, Moș Crăciun bucură, dar, câteodată și întristează.”, a mai zis el.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI