17 apr. 2024 | 16:34

Afacerea Gabrielei Cristea, sortită eşecului? De ce o acuză acum cei care au comandat celebrii cozonaci: „Sesizaţi ANPC”

Monden
Afacerea Gabrielei Cristea, sortită eşecului? De ce o acuză acum cei care au comandat celebrii cozonaci:
Ce se întâmplă cu afacerea Gabrielei Cristea cu cozonaci. Acuzații neașteptate: "Sesizați ANPC/Protecția Consumatorului".

Multe dintre româncele care au comandat cozonaci de la Gabriela Cristea o acuză pe prezentatoarea TV că le-a dat țeapă. Vedeta nu acceptă însă, criticile, ci a ales să șteargă toate comentariile negative și să blocheze utilizatorii online care îi aduc reproșuri, potrivit Viperelor Vesele.

„Fărâma”, afacerea prin care Gabriela Cristea vinde cozonaci

Nu de mult timp, prezentatoarea TV Gabriela Cristea de la Antena Stars s-a lansat în gastronomie, preparând tot felul de mâncăruri și deserturi și prezentând rețetele utilizatorilor din mediul online. Vedeta a decis să transforme ideea într-o afacere – așa a apărut „Fărâma”.

„Fărâma” este brandul sub care Gabriela Cristea comercializează în România și în alte țări membre ale Uniunii Europene produse artizanale preparate de ea. Unul dintre deserturile cele mai căutate în această perioadă a fost cozonacul, prezentat sub mai multe sortimente.

Cât costă un cozonac cu fistic, mere, nucă, caramel sau ciocolată

Gabriela Cristea promovează pe internet multe sortimente de cozonaci, care mai de care mai atractiv – cel puțin, în teorie. Prețurile nu sunt pentru oricine, după cum se poate observa și în lista pe care o vom prezenta în continuare pentru cei curioși.

  • cozonac cu fistic – 140 lei
  • cozonac cu mere, nucă și caramel sărat – 85 lei
  • cozonac tradițional cu cremă de ciocolată Gianduia și bezea – 95 lei
  • mini cozonac cu fistic – 85 lei
  • mini cozonac cu mere, nucă și caramel sărat – 55 lei
  • mini cozonac cu cremă de ciocolată Gianduia și bezea – 60 lei
  • trio mini cozonaci – 180 lei

Pe site-ul pe care Gabriela Cristea își comercializează produsele este notat un mesaj ce are drept scop convingerea potențialilor clienți de calitatea acestora. Cozonacii artizanali sunt concepuți după rețete unice, fiind bogați în umplută și preparați cu ingrediente de înaltă calitate, fără aditivi.

Ce acuzații i se aduc Gabrielei Cristea

Deși Gabriela Cristea promite că deserturile sale au aromă și gust memorabile, se pare că părerea clientelor care le-au cumpărat nu este aceeași. Cozonacii prezentatoarei TV lasă de dorit, potrivit unor mesaje publicate în mediul online de câteva românce și redistribuite de Viperele Vesele.

„Cozonacul de Paște care ajunge de Crăciun – ofertă unică marca Gabriela Cristea” – așa este intitulat un text publicat de Viperele Vesele pe Instagram, în care se spune că zeci de persoane au reclamat calitatea îndoielnică a cozonacilor „doamnei Drinky-Drinky” și faptul că au fost înșelați.

Multe românce au făcut comandă la Gabriela Cristea de cozonaci, au plătit produsele în avans, fără a le primi însă la data stabilită, potrivit mesajului Viperelor Vesele.

„Gospodine pricepute la a face reclamă de multe ori mincinoasă”

„Toate aceste comentarii nefavorabile afacerii cu cozonaci ai Gabrielei Cristea au fost șterse și blocați utilizatorii. Așa înțelege doamna Cristea să își respecte clienții. Vă prezentăm o parte dintre aceste comentarii, concluziile le trageți voi!

Noi vă putem doar recomanda să nu vă mai încredeți în reclamele tuturor acestor influenceri, acestor gospodine pricepute la de toate, și, în fapt, la nimic altceva decât la a face reclamă de multe ori mincinoasă”, arată mesajul Viperelor Vesele.

„Sesizați ANPC/Protecția Consumatorului”

Comentariile clientelor care au apelat la serviciile Gabrielei Cristea pot fi vizualizate în galeria foto a acestui material. În continuare prezentăm câteva dintre reacțiile internauților la mesajul publicat de Viperele Vesele pe pagina lor de Instagram.

„Așa-i când vrei gust de vedetă”/ „Nu e prost ăla care cere până la urmă, ci ăla care dă”/ „A oprit toate comentariile la postarea cu cozonacul. Probabil le-a și șters pe cele existente”/ „Zici că sunt umpluți cu aur. Mai bine unul din comerț decât al Gabrielei Cristea”.

„Am văzut că multe fete se plâng că Gabriela Cristea dă țepe, așa că, doamnelor, grijă mare în cazul în care vreți să cumpărați ceva de la ea. Și sesizați ANPC/Protecția Consumatorului când sunteți înșelate sau când produsul nu e conform cu prezentarea. Nu lăsați țeparii să scape basma curată și să continue să dea țepe și altor oameni”.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Platformă utilă pentru proprietari și chiriași. Poți achita ușor utilitățile
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro