05 ian. 2023 | 17:18

Afacerea din care Cristina Bălan face bani. A dat lovitura, nu mai face faţă comenzilor. „Nu am apucat să răspundem nici mesajelor” VIDEO

Monden
Afacerea din care Cristina Bălan face bani. A dat lovitura, nu mai face faţă comenzilor. „Nu am apucat să răspundem nici mesajelor” VIDEO
Ce afacere are Cristina Bălan?

Cristina Bălan a reușit să dea lovitura în afaceri! Celebra cântăreață și soțul ei au ajuns să nu mai facă față comenzilor numeroase. Fanii se bucură totuși pentru solista care are nevoie de sume incredibile pentru orele de terapie ale celor doi băieți ai săi care au fost diagnosticați cu sindromul Down. „Nu mai facem față. La noi timpul este extrem de limitat”, a subliniat vedeta.

Cristina Bălan, afacere deosebită: solista nu mai face față comenzilor

Cristina Bălan este o cântăreață cunoscută. Aceasta a ajuns din nou în atenția fanilor după ce a participat la emisiunea ,,Vocea României”. Povestea sa a devenit cunoscută la scurt timp, iar multe mămici îi sunt acum alături.

Vedeta a vorbit recent despre planurile de viitor în noua formulă, dar și despre afacerea familiei care merge fantastic. Mulți oameni i-au criticat pe cei doi soți pentru faptul că trăiesc din ajutorul social acordat aparținătorilor persoanelor cu dizabilități grave.

Cu toate astea, banii de la stat nu acoperă cheltuielile gemenilor solistei care au fost diagnosticați cu sindromul Down. Poate puțini din fanii artistei știu, dar aceasta a început o afacere cu căsuțe din lemn.


Soțul Cristinei a subliniat că el scoate șipci din lemn, pregătește, taie și șlefuiește căsuțele, ulterior se implică cei doi copii și solista. Cea din urmă este cunoscută în familie ca ,,piticul chinez”, care se ocupă mereu de detaliile finale.

„Eu în primul rând scot niște șipci din lemn, pregătesc pentru căsuțe, apoi tai căsuțele, le șlefuiesc să nu aibă niciun fel de colțișor pentru că majoritatea căsuțelor noastre se duc către copii mici în general și căutăm să nu se rănească sau ceva.

Urmează baza de culoare dată de copiii noștri, de picii noștri, și apoi Cristina este „piticul chinez” care se ocupă detaliile finale. Ea are răbdarea cea mai mare din casa noastră la detalii din casa noastră”, a declarat Gabriel Bălan, completat de soția lui, pentru ego.ro. 

,,Nu mai facem față. La noi timpul este extrem de limitat”

Celebra cântăreață a mărturisit că are nenumărate mesaje la care nu a apucat să răspundă, iar în acest moment susține că abia mai face față comenzilor, mai cu seamă că timpul este limitat.

,,Încă avem o grămadă de mesaje la care nu am apucat să răspundem. Nu mai facem față. La noi timpul este extrem de limitat, să nu spun inexistent, putem să ne ocupăm doar seara după ce culcăm picii, iar asta înseamnă undeva de la un 21:00”, a mai povestit fosta concurentă de la ,,Vocea României”.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Sâmbăta Mare, tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să facă neapărat credincioșii în această zi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro