Afacerea de senzație pe care o deschide iubitul Monicăi Gabor în SUA. Plătește o avere

Afacerea de senzație pe care o deschide iubitul Monicăi Gabor în SUA. Plătește o avere
Afacerea de senzație pe care o deschide iubitul Monicăi Gabor în SUA. Plătește o avere

Monica Gabor și Mr Pink o duc mai bine ca niciodată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum familia lor este întregită, pentru că fosta soție a lui Irinel Columbeanu a adus-o pe fiica ei în America.

Afacerea de senzație pe care o deschide iubitul Monicăi Gabor în SUA

Acum, Mr Pink vrea să dea lovitura cu un proiect extrem de ambițios. Iubitul Monicăi Gabor vrea să deschidă un restaurant chinezesc într-un dintre cele mai scumpe zone din Beverly Hills.

Mr Pink a mai încercat să deschidă niște afaceri, însă nu a avut mare succes, așa că își pune toate speranțele în această investiție, mai ales că sumele pe care le va da doar pe chirie pot ajunge și până la 500. 000- 1 milion de euro în acea zonă extrem de scumpă.

Restaurantul chinezesc pe care Mr Pink vrea să îl deschidă este una dintre cele mai mari investiții pe care le-a făcut. Deși a mai avut încercări de afaceri în care a băgat milioane de euro, niciuna nu s-a dovedit a fi profitabilă pe termen lung.

Ideea de a deschide un restaurant i-a venit în urmă cu mai mult timp, însă pandemia l-a făcut să își amâne planurile. El urmează acum să aducă în America un lanț de restaurante chinezești numit Beijing Yan, un grup de restaurante de lux din China.

Planul lui Mr Pink a început să ia contur în 2017

Pentru a își permite această afacere, iubitul Monicăi Gabor s-a asociat cu un alt om de afaceri. Cei doi au închiriat o locație pentru viitorul restaurant pe Rodeo Drive din Beverly Hills, o stradă în care pot fi găsite toate brandurile de lux și una dintre cele mai scumpe zone.

Planul lui Mr Pink nu este deloc nou. El a început să strângă autorizațiile necesare încă din 2017 și trebuia ca inaugurarea localului să se facă în 2019. A venit însă pandemia și multe restaurante s-au închis, așa că Mr Pink a fost nevoit să mai aștepte cu marea deschidere.

Cea mai importantă afacere a iubitului Monicăi Gabor este băutura Mr Pink, însă rezultatele nu au fost tocmai cele scontate, asta deși a plătit vedete de la Hollywood ca să marketeze băutura.

Monica Gabor și Mr Pink formează o familie alături de băiatul afaceristului și fiica fostului model pe care o are împreună cu Irinel Columbeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI