27 mai 2024 | 18:42

Transformarea uluitoare a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței, după 5 ani de detenție FOTO

News
Transformarea uluitoare a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței, după 5 ani de detenție FOTO
Cum arată Radu Mazăre după ce a ieșit din închisoare

Radu Mazăre a ieșit din închisoare în urmă cu puțin timp, după ce Tribunalul Ilfov i-a admis cererea de eliberare condiționată, decizia fiind una definitivă. Ce a declarat fostul edil al Constanței, aflați în rândurile următoare.

Cum arată acum Radu Mazăre, după ce a ieșit din închisoare

Judecătoria Sectorului 4 a respins, în luna aprilie a acestui an, cererea lui Radu Mazăre de eliberare condiționată. Cu toate acestea, fostul edil a contestat decizia, iar Tribunalul Ilfov a decis eliberarea sa, în cursul zilei de astăzi.

Fostul primar al Constanței a fost așteptat de către soția lui la ieșirea din penitenciar. Radu Mazăre a declarat că nu mai este interesat de viața publică, repetând acest lucru de mai multe ori.

„Nu mă mai interesează. Da, asta a fost. Da (n.r.: e pregătit să fie tată). Mă bucur, în primul rând, pentru soția mea, care a fost lângă mine. Dacă nu mă mai interesează viața publică, de ce vă mai interesează despre mine?

Nu m-a speriat nimic (n.r.: viața în închisoare), dar e suficient. Oamenii au o perioadă în viață, după aceea, se apucă sa facă altceva. Nu am (n.r.: întrebat dacă a acoperit prejudiciul)”, au fost primele declarații ale lui Radu Mazăre după ce a ieșit din închisoare.

Pentru ce a fost condamnat Mazăre

Reamintim faptul că Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în luna februarie a anului 2019, în dosarul privind retrocedările ilegale din Constanța.

Mai mult de atât, fostul primar a fost trimis în judecată pe data de 10 decembrie 2015 în dosarul Polaris, fiind acuzat de trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi conflict de interese.

Procurorii DNA au arătat în rechizitoriu că Radu Mazăre a primit 8 milioane de euro și peste 8 milioane de lei de la reprezentanții unor firme pentru facilitarea emiterii unor documente.

În luna decembrie a anului 2017, Radu Mazăre ar fi plecat de urgență în Madagascar, cu un avion low-cost, el aflându-se, de fapt, sub control judiciar.

Doi ani mai târziu, în luna mai a anului 2019, Mazăre a fost arestat provizoriu de autoritățile din Madagascar, iar mai apoi, Ministerul Justiției din România a dispus efectuarea tuturor procedurilor legale necesare în vederea extrădării sale.

După ce a ajuns în țară, fostul primar al Constanței a fost plasat în închisoare.

Digisport.ro
Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Rusia, îngenuncheată. Puterea lui Putin s-a prăbușit
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Anunț pentru toți șoferii. Companiile de asigurări sunt obligate să vă despăgubească
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Noua lege a pensiilor. În ce situații se poate cumula pensia cu alte venituri. Precizările Casei de Pensii
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Lidia Buble, în doliu. Cântăreața a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare: „Așa ne binecuvânta mereu”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro