Afacerea cu care Oana Zăvoranu a câștigat un milion de euro în 2021. Vedeta a dat lovitura

Afacerea cu care Oana Zăvoranu a câștigat un milion de euro în 2021. Vedeta a dat lovitura
Ce a reușit să facă Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu are mare succes în afaceri. Bruneta s-a implicat într-un domeniu extrem de profitabil și a muncit pentru a câștiga nu mai puțin de un milion de euro. Aceasta este extrem de mulțumită de modul în care termină acest an, așa că și-a dezvăluit secretele.

Oana Zăvoranu a dat lovitura. Cum a câștigat foarte mulți bani

Oana Zăvoranu se bucură de atenția fanilor care o urmăresc pe canalul de Youtube. Bruneta s-a retras din televiziune, dar nu duce lipsă de bani sau de proiecte! Vedeta s-a lansat din afaceri și a reușit să strângă o adevărată avere după ce și-a deschis propria clinică. Ea și-a rotunjit veniturile.

În trecut, vedeta își anunța fanii că s-a decis să se ocupe de clinica ei. Afacerea a fost pusă la punct și a început să producă foarte mulți bani. Oana Zăvoranu este o femeie de afaceri de succes, mai ales pentru că a dezvăluit că proiectul său inedit a ajuns în acest an la o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.

„Am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica”

Aceasta a mărturisit că veniturile pe care le-a câștigat în urma afacerii se ridică la peste un milion de euro. Oana Zăvoranu o să intre în Noul An cât se poate de bine, mai ales pentru că a demonstrat că reușește să aibă succes și în alte domenii după a decis să renunțe la proiectele de pe micile ecrane.

„Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica. (…) Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.

Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați.”, a mărturisit Oana Zăvoranu la Xtra Night Show, emisiune difuzată la Antena Stars.

Clinica Oanei Zăvoranu are mult succes. Vedeta a câștigat o avere

De asemenea, bruneta a punctat că toți clienții săi sunt extrem de mulțumiți de serviciile disponibile la clinica pe care o deține. Oana Zăvoranu nu își dorește să se oprească aici! Vedeta este impresionată de rezultate, așa că se gândește ca afacerea ei să fie extinsă și în alte orașe.

„Sunt bani făcuți corect, cinstit, munciți, nu furați. Sunt bani făcuți într-o clinică în care oamenii sunt foarte mulțumiți de serviciile pe care le oferim.”, a mai zis vedeta.