Ce profit a avut clinica medicală a Oanei Zăvoranu pe timp de pandemie. ”Querida” a făcut bani și din testele COVID-19

Ce profit a avut clinica medicală a Oanei Zăvoranu pe timp de pandemie. ”Querida” a făcut bani și din testele COVID-19
Oana Zăvoranu, o femeie de afaceri de succes. Ce profit a avut clinica ei medicală

Oana Zăvoranu se bucură de sume frumoase de bani și în pandemie! Vedeta a dat lovitura și s-a îndreptat către un domeniu profitabil, astfel că a reușit să strângă o frumoasă avere prin multă muncă, având parte de propria clinică medicală.

Clinica Oanei Zăvoranu are succes. Ce a reușit să facă vedeta

Oana Zăvoranu se bucură de mult succes, fiind mereu în atenția internauților care o urmăresc pe platformele de socializare. Mai mult, frumoasa brunetă se ocupă și de propriul canal de YouTube, așa că este extrem de ocupată și reușește să își mulțumească mereu fanii.

De asemenea, vedeta deține și o clinică medicală alături de soțul ei, Alex Ashraf. Oana Zăvoranu și-a îndreptat atenția către lumea afacerilor și a demonstrat că se pricepe în orice domeniu, reușind să își rotunjească câștigurile și să aibă parte de foarte mulți bani.

Oana Zăvoranu a câștigat mulți bani în pandemie

În timp ce multe afaceri au avut de suferit în pandemie, bruneta nu s-a lăsat și s-a dovedit extrem de inventivă. Vedeta a renunțat la proiectele de pe micile ecrane, însă acest lucru nu a făcut-o să își piardă din strălucire! Aceasta s-a ocupat chiar și cu testele Covid-19 și a demonstrat că este pricepută în afaceri.

În 2020, cifra de afaceri pe care a înregistrat-o firma Oanei Zăvoranu a ajuns la 4.743.616 lei, cu un profit net de 1.053.065 lei și datorii în valoare de 3.965.597 de lei, cu un număr de angajați care a ajuns la 9 persoane, semn că bruneta a progresat în anul trecut, după cum se poate observa pe listăfirme.com.

Ce surpriză le-a făcut Oana Zăvoranu fanilor săi

Recent, Oana Zăvoranu își anunța fanii că își dorește să ajute lumea prin a oferi locuri de muncă. Bruneta este recunoscută pentru faptul că sare mereu în ajutorul admiratorilor săi, așa că le-a spus tuturor că face angajări pentru clinica ei, mai ales pentru că românii au traversat o perioadă dificilă.

Frumoasa brunetă s-a confruntat cu multe critici de-a lungul anilor, dar de fiecare dată a încercat să nu plece urechea la gurile rele și să se ocupe de diferite proiecte inedite.

„Avem de renovat. Vrem să facem și mai frumos în clinica.

Eu, așa artistă și rea și nebună cum eram, dau de mâncare oamenilor, fac angajări, am clădit o clinică RMN și CT, fac cele mai ieftine, rapide și bune testări COVID și antigen din țară, și emisiuni pe Youtube.”, a spus Oana Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI